open Menu

Pocket Change

Wuwai presenteert PocketChange
1 maart 2021

Waarom?
Onderzoek, feiten en jaren praktijk ervaring wijst uit dat het tijd is voor structurele verandering. In dit nieuwe tijdperk is nu het moment om zelfzorg op 1 te zetten.

Op de vraag wat hem het meest verbaast aan de mensheid zei de Dalai Lama: 
“De mens. Omdat hij gezondheid opgeeft voor geld. Dan geeft hij geld op om gezondheid terug te krijgen. Vervolgens maakt hij zich zo druk over de toekomst dat hij niet geniet van het heden; met als gevolg dat hij noch in het heden noch in de toekomst leeft. Hij leeft alsof hij nooit zal sterven, en dan sterft hij zonder echt geleefd te hebben.”

Help me, help you! 

Zou jij je gezonder, energieker en gelukkiger willen voelen? Dat kan met PocketChange! Graag zou ik Nederland het gezondste volk van de wereld maken! Wil jij hier onderdeel van uitmaken en tevens de next generation een gezond fundament bieden? Dat kan door te investeren, doneren of bij te dragen tot realisatie.

Health is the new rich

Pocket Change Dashboard
25 maart 2021

De 24/7 personal coach die jouw adviseert op DNA niveau en zo je wellbeing naar een ongekend niveau tilt. Verandering was nog nooit zo dichtbij! Ervaar meer energie, leef bewust gezonder en voel je gelukkiger.⠀

Health is the new rich

Let’s do this together

Praktijk onderzoek
6 april 2020

Het ontastbare tastbaar maken. De statistieken hierboven tonen een overzicht van 500 energetische behandelingen bij zo’n 150 verschillende clienten. Het laat zien welke chakras het meest uit balans zijn en waar vooral meer aandacht aan besteed mag worden in onze maatschappij. Het eerste chakra ofwel het fundament.

Samen kunnen we het verschil maken! Met jouw donatie kan PocketChange realiteit worden en heel Nederland gezond.

Let’s do this together

Feiten
7 april 2020

Missie
In een tijd waarin steeds meer mensen geconfronteerd worden met hogere werkdruk, ongezondere levenswijzes, verminderde energie en zij verder dan ooit verwijderd lijken van hun authentieke zelf is het bestaansrecht van PocketChange onmiskenbaar. PocketChange beoogt vanuit eeuwenoude kennis en met liefdevolle zorg haar klanten te laten groeien in gezondheid, energie & geluk.

Visie
Wuwai beoogt met PocketChange een wereld waarin iedereen het leven op de best mogelijke manier kan inrichten, vrij van teveel stress, met voldoende levensenergie, een gezond lichaam en stabiele emoties in spirituele balans. Het Delen is Helen beginsel vormt hierin een belangrijke vermenigvuldigende factor.

Let’s do this together

De holistische formule
8 april 2020

De basis voor een gezond lichaam begint bij de juiste educatie. Het is tijd dat PocketChange gelanceerd word en zo de nieuwe basis vormt voor een bewust leven.

Ik heb een businessplan, klik-demo en praktijk onderzoek klaar liggen voor de vervolg stappen. Wil jij hier onderdeel van uitmaken? Dat kan door te investeren, doneren of bij te dragen tot realisatie.

Health is the new rich and energy the currency

doneer hier

Body, mind, soul & spirit
8 april 2020

Door zorg te dragen voor je 4 energie lichamen zal je being tot leven komen

the Fundamentals
8 april 2020

the fundamentals zijn 7 pijlers gekoppeld aan de chakra’s. Deze chakra’s bevinden zich op 7 verschillende punten gekoppeld aan ons lichaam en kent ieder een eigen kleur en frequentie. Het is dan ook belangrijk dat deze goed functioneren. Disbalans zorgt al snel voor vermindering in energie, fysieke en mentale klachten.

Universal Knowledge
8 april 2020

Je sterrenbeeld, leven volgens de seizoenen, maandstand en de natuurlijke voeding cycle van je lichaam zijn onderdelen die verwerkt zitten in deze app.

Daily Basics
8 april 2020

Een dagboek, dankbaarheid lijst, hoeveel water je per dag drink, of je ademhaling of mediatie oefeningen doet zijn belangrijke onderdelen voor een gezond lichaam en geest.

Meaning of life
9 april 2020
The illness & wellness continuum
10 april 2020
Chakra's psychologie als basis van een gezond lichaam
13 april 2020
Wellbeing caretakers connection
13 april 2020

Wellbeing caretakers… Aan de PocketChange App zal ik het platform spiritualitijd.com gekoppeld worden. Om zo de gebruikers in contact te brengen met lokale ondernemers die kunnen helpen met groei, revalidatie & zorg.

Verandering op DNA Niveau
13 april 2020

In de Pro versie van PocketChange zal jouw DNA analyse gekoppeld worden aan de Ai Motivatie Coach. Met de juiste begeleiding verander jij sneller en kom je volledig in je kracht. Groei in gezondheid, energie & geluk.

Holistic health care
14 april 2020
Fun(ding)
19 april 2020

Samen het verschil maken door een gezonde basis neer te zetten voor onze kinderen. Een fundament opgebouwd uit liefde en zorg voor alles dat leeft. Neem niet meer dan nodig is dan is er overvloed voor iedereen.

Pocketchange op Patreon
21 april 2020

Patreon is a membership platform that provides business tools for creators to run a subscription content service. It allows creators and artists to earn a monthly income by providing exclusive rewards and perks to their subscribers, or “patrons”

Become a Patron