open Menu

Een andere kijk op water

Nederlandse drinkwaterbedrijven filteren het grootste gedeelte van de vervuiling uit het water. Echter kunnen ze niet alles uit het water halen. Kleine hoeveelheden medicijn- en hormoonresten, pesticiden en chemicaliën blijven achter. Ons drinkwater raak steeds vervuilder en het wordt voor onze drinkwaterbedrijven steeds moeilijker om het drinkwater te zuiveren.

Ik gebruik Aqualine 12 glas en kan deze ten zeerste aanbevelen.
[BESTEL HEM VIA WUWAI MET 10% KORTING]

Wat kunnen Aqualine waterfilters voor je doen
Reden voor ons om u te wijzen op de Aqualine waterfilters waarmee u (h)eerlijk gefilterd en gevitaliseerd water kunt maken.

Met onze Aqualine filters zijn we in staat om:

  • tot wel 99,9% van de vervuilende stoffen uit het water te filteren
  • micro plastics te verwijderen
  • 99,99% van de GenX stoffen uit het water te filteren
  • het water te voorzien van mineralen en sporenelementen
  • het water te vitaliseren
  • het water naar keuze licht alkalisch of pH neutraal te maken

Verder hebben onze filters geen water- of stroom aansluiting nodig, hebben geen afval- of restwater zoals bij vele andere aanbieders en zijn ook geschikt om bij een stroomstoring of problemen met de waterleiding regen of slootwater te filteren.

Aqualine – Technologie
In de natuur ontstaat mineraalrijk water doordat regenwater langzaam door verschillende bodemlagen sijpelt. Hierdoor wordt het gefilterd en neemt het mineralen en sporenelementen op. De Aqualine waterfiltersystemen werken ook volgens dit principe.

Natuur
Door gebruik te maken van de zwaartekracht bootst het filterproces in het Aqualine systeem de natuur na. Er is dus geen stroom nodig!

Superieur in filteren

De Aqualine systemen zijn aantoonbaar in staat om gemiddeld meer dan 99% van de vervuilende stoffen uit het water te filteren. Het performance niveau van de Aqualine systemen zijn daardoor vergelijkbaar of zelfs superieur aan de filtratie in de meeste andere watersystemen die tot wel tien keer de prijs kosten en bovendien elektriciteit nodig hebben. Maakt van kraan-, regen(ton)-, rivier- of slootwater helder en gezond drinkwater.

Mineraliseren

Door de Elvan mineraalstenen wordt het gefilterde water voorzien van diverse mineralen die van nature in water aanwezig zijn.

Vitaliseren

De 4 magneten van 1.200 Gauss in de kraan laten het water wervelen zoals het zich ook in de natuur gedraagt. Dit is een natuurkundig proces (Schauberger principe) waardoor het water wordt gevitaliseerd. Vitaliseren wordt bijvoorbeeld op grote schaal in de tuinbouw gebruikt. Alleen het verwervelen van het water zorgt al voor betere oogsten.

Mineraalstenen voor de Aqualine waterfilters.

Elvan is een bijzonder vulkaangesteente wat slechts op een paar plekken op onze aarde voorkomt. De Elvan stenen in de Aqualine systemen komen uit Zuid-Korea. Deze poreuze stenen bevatten van 18 verschillende geïoniseerde mineralen en sporenelementen die langzaam aan het gefilterde water worden afgegeven.

De hoeveelheden die hierbij vrijkomen zijn vergelijkbaar met de mineralen die in natuurlijk water worden aangetroffen. Een deel van deze Elvan stenen zijn met zilver geïmpregneerd. Hierdoor kan er geen bacteriewerking plaatsvinden in het stilstaande water. Het water is hierdoor wekenlang houdbaar.

De stenen geven o.a. de volgende mineralen en sporenelementen af:
calcium, kobalt, koper, chroom, germanium, jodium, ijzer, kalium, magnesium, mangaan, molybdeen, natrium, fosfor, selenium, silicium, zwavel, zink