open Menu

Energetische Therapie Haarlem

Ontdek het zelfhelend vermogen van jouw lichaam!

Burn-out, verslaving, weinig energie, stemmingswisselingen of last van stress?
Herstel je energie en kom in balans met Energetische Therapie.
De praktijk van Wuwai bevind zich op de Schipholweg 1 in Haarlem.

De ervaring van Emmely – feb 2020

Ik was gediagnosticeerd met een burn-out, ik had weinig energie en had enorm veel stress. Ik ging opzoek wat mij zou kunnen helpen, toen kwam ik Michael zijn website tegen. Ik had meteen een goed gevoel bij hem. Na de eerste behandeling voelde het als of ik opnieuw wakker werd met een hele andere energie en denkwijze heel positief vooral. Bij Michael voel ik me rustig, hij weet wat hij doet, luistert naar je en wilt je vooral helpen. Ik raad het zeker aan om naar Michael te gaan! Ik ben enorm blij dat ik die stap heb gezet voel me beter dan ooit.

BOEK HIER JE KENNISMAKINGSSESSIE