open Menu

De ervaring van Eva

Wat en waar
Workshop Born to Transform op – 21 juli 2019 – Studio Zoed

Wat heb je ervaren tijdens de workshop? (lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel)
Het was een prettige ochtend met een fijne groep mensen om een workshop te volgen. Michael begon met korte uitleg over de workshop en de ademhalings oefeningen. Die waren erg intensief en ik voelde gelijk verschil! Het gaf veel energie en kon er de rest van de workshop op verder bouwen. De verschillende stappen kamen allemaal samen en aan het einde van de ochtend was ik helemaal zen.

Denk je dat je deze informatie gaat toepassen?
Ja vooral de combinaties die Michael voorlegde, van ademhaling oefeningen tot meditatie.

Zou je gebruik maken van een energetisch therapeut?
Ja, ook al hoeft dat voor mij niet intensief. Een keer in de zoveel tijd een soort ‘check up’ van mn energie huishouding vindt ik prettig.

Deel je ervaring in min 5 zinnen
Een prettige workshop dat voor mij precies een goede balans had. Het duurde niet te kort of te lang en allerlei aspecten van energie kwamen voorbij. De opbouw van lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel was goed en prettig te ervaren.

Wat vond je goed en wat vond je wat minder aan de workshop
Het geheel was een fijne samenhang en de duur van de workshop erg prettig. De ruimte waar het gegeven werd was erg fijn en het voelde heel natuurlijk om dit samen met anderen te volgen. Er mag van mij nog iets meer over de chakra leer verteld worden en hoe je dat als ‘leek’ kan toepassen in je dagelijks leven.

Zou je een vervolg workshop bijwonen?
Ja