open Menu

Persoonlijk onderzoek voor een gezond en gebalanceerd leven

Persoonlijke ervaringen met Healing technieken die ik door de jaren heen ben tegengekomen en aanraad.

Multiwave Oscillator

Geongos Lakhavsky is de uitvinder van de Multi-Wave Oscillatór in 1929 en pionier in bio-elektrisch medisch onderzoek.

‘De cel, de essentiele organische eenheid in alle levende wezens, is niets anders dan een elekromagnetische resonator, in staat om zeer hoge frequentie stralingen uit te zenden en op te nemen.’

Wat is leven? Het is een dynamische evenwicht van alle cellen, die door harmonie van meerdere stralingen op elkaar reageren.

De praktische toepassing van mijn theorie is dat cellen in staat zijn om hun volledige vitale activiteit te herstellen. Dit zal naar mijn mening leiden tot een specifieke behandeling van kanker, in het bijzonder, en eveneens van toepasselijk zijn oude ziekten in het algemeen.

Wasser Matrix

De Tesla Oscillator is gebaseerd op de fundamentele theorie van Nikola Tesla en Georges Lakhovsky.

Behandelen met energie gaat terug tot de Romeinse en Maya-tijd. Kenmerkend waren de vele verschillende glaselektroden die ze gebruikten. Talloze artsen namen destijds deze zeer succesvolle nieuwe therapievorm over. Een fervent voorstander van hoogfrequente behandelingen in 1920 was Ewald Paul, directeur van het Scientific High Frequency & Light Research in München, Duitsland. Zijn boekje “Advancements in High Frequency Therapy” werd in 1930 gepubliceerd.

Klik hier voor meer info

Aura foto

Foto van mijn Aura