open Menu

Verbeter je gezondheid door energie healing

Wat is healing?
Universele energie is de bron van het leven en in alles en iedereen in het universum aanwezig. We zijn alleen ‘vergeten’ dat het bestaat, dat het een onderdeel is van onszelf, wat we er mee kunnen doen en wat het voor ons betekent. In het algemeen is de energie in onszelf ‘in balans’ maar door ziekte of gebeurtenissen in ons leven (of zelfs vorige levens) kan een verstoring van de energiebalans ontstaan.

Door onszelf open te stellen voor universele healing energie kan healing (genezing) ontstaan. Het is mogelijk jezelf te healen, maar vaak wordt een healer ingeschakeld. Een healer opent de ‘energetische ruimte’ en is als het ware een ‘doorgeefluik’ van de healing energie aan degene die wordt behandeld, het is dus niet de energie van de healer zelf die je ontvangt. Des te meer je jezelf ‘toestaat’ de energie toe te laten des te beter de healing kan plaatsvinden. De mate waarin je de healing energie “toelaat” verloopt meestal onderbewust en wordt bepaald door je eigen ‘geschiedenis en levensloop’. Daardoor kunnen mensen (met dezelfde klachten) toch heel verschillend reageren op een healing en is er geen garantie te geven op een ‘van tevoren te bepalen’ resultaat.

Healing kan plaatsvinden op fysiek, emotioneel, spiritueel of elk ander niveau en zorgt voor herstel van ‘de balans’ in jezelf. Het kan ook een combinatie zijn van deze niveau’s. Je kan je misschien voorstellen dat iemand bijvoorbeeld pas fysiek kan (of eigenlijk wil) healen als eerst op emotioneel niveau heling heeft plaatsgevonden. De klachten kunnen in dit voorbeeld dan verdwijnen (healen) gedurende de loop van een aantal healing sessies.

Healing kan gebruikt worden bij behandeling van vrijwel alle klachten/ziekten. Ook bij ernstige klachten kan healing verbetering, verlichting of soms zelfs genezing geven. Hoe de healing plaatsvind en hoeveel sessies nodig zijn is van te voren niet te zeggen, je zult zelf aanvoelen of je nog een healing nodig hebt. Afhankelijk van de mate waarin de balans is verstoord is meer of minder tijd nodig om de balans weer te kunnen herstellen.

Het woord heal of healing staat voor “heel worden”. Genezen, herstellen, weer gezond worden. Healing is de wortel van genezing en nauw verwant aan het woord gezondheid.

Wond healing met de Wim Hof Methode

Wat houdt een zelf healing sessie bij Wuwai in?

Als energetisch therapeut begin ik een behandeling, ook wel healing genoemd, met het controleren en herstellen van jouw chakras. Zo werken we er samen aan je energie weer optimaal in balans te krijgen. Vervolgens controleer ik jouw organen op de juiste trilling en pas deze aan waar dat nodig is. Ik sluit de sessie af met het uitlezen van de wervelkolom, waardoor ik meer informatie ontvang over jouw lichaam en deze terug kan brengen in natuurlijke staat. De diagnose die deze persoonlijke healingsessie oplevert, stelt mij in staat om samen met jou een plan te maken, waardoor jij een gezond, energiek en gelukkig leven kan leven.

5 zelfhelende geneeswijzen die uw leven kunnen veranderen

  • Acupunctuur
  • Energetische therapie ( Pranic healing )
  • Meditatie
  • Wandelen in het bos of strand
  • Yoga

Historie van healing
Healing is een term die met name in het jargon van de alternatieve geneeswijzen wordt gebruikt als een verzamelnaam voor een groot scala aan therapeutische en paranormale handelingen die men onder behandeling van een therapeut kan ondergaan, maar die men ook als zelftherapie uitvoert. Healing kan ook betreffen het genezen van medisch erkende lichamelijke aandoeningen, en beoogt het contact te herstellen met de zogenaamde kosmische levensenergie, waar ieder wezen deel van uit zou maken. Met healing wordt ook het verwerken van trauma’s of andere psychologische schade bedoeld, die in dit leven of vorige levens zouden zijn opgelopen.

Zowel de begrippen ‘kosmische levensenergie’ als ‘vorige levens’ worden in de westerse geneeskunde niet erkend, maar hebben met name in de oosterse en christelijk-esoterische culturen een belangrijke rol. Healing is sinds de jaren 80 van de 20e eeuw in zwang geraakt, mede door de stijgende populariteit van oosterse geneeswijzen en de opkomst van de newagebeweging.

 Nikola Tesla quote ooit
“If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.”

Energie healing, Energy, heal, zelfheling, Nikola Testla

Een memorabele uitspraak van Albert Einstein
“Everything is energy”

Energie healing, Energy, heal, zelfheling, Albert Einstein

De ervaring van Skye

“Toen ik de eerste keer bij Michael binnen stapte was ik mezelf niet. Ik was emotioneel instabiel en herkende mezelf niet meer. Na 1 healing voelde ik mezelf weer! Rustiger, stabieler en het gevoel dat ik wist hoe ik verder kon en die balans kan vasthouden. Een hele bijzondere ervaring en kan het zeker aanraden.”

Meer ervaringen lezen? Klik hier.

Zelf een healing ervaren?

Boek hier je afspraak