open Menu

Wuwai Mini Retreat Experience

Op een prachtige zonnige (zondag)ochtend trof ik mijn vriendinnen op de parkeerplaats bij The Unbound Amsterdam. We waren alle drie verwonderd over het feit dat we deze bijzondere locatie nog niet kenden, terwijl het in feite zo dichtbij huis is gelegen (huis is in dit geval Haarlem en Hoofddorp). Toen ik mijn vriendinnen een aantal weken geleden vroeg of ze zin hadden in een mini retreat, waarbij we heerlijk konden opladen met wellness & healing hoefden zij hier niet lang over na te denken: hey ho, let’s go!

The Spa Barn

Na een warm welkom van Michael -met de al brandende open haard was dit ook nog eens letterlijk een warm welkom- kon het ontspannen al meteen beginnen. De zogeheten Spa Barn is voor exclusief gebruik en voorzien van een sauna, stoombad, jacuzzi en terras. De gehele aankleding voelt luxe en zeer uitnodigend aan. Vanuit de jacuzzi heb je uitzicht op je eigen terras en de achterliggende groene omgeving. Terwijl je je eigenlijk onder de rook van Amsterdam bevindt, voelt de stad erg ver weg. Eigenlijk voelt alles hier even ver weg. Je komt volledig in een bubbel, óók buiten de jacuzzi! Alles is tot in de puntjes verzorgd en aan de nodige hydratatie en healthy soul snacks zal het je ook niet ontbreken.

Chakra balancing & elements of nature

Tijdens deze (halve) dag neemt Michael je mee in zijn kennis over ons energetisch lichaam en de helende werking van de natuur. Aan de hand van de verschillende elementen (water, vuur, aarde en lucht) deelt Michael zijn kennis en tips op een heldere en laagdrempelige manier. Het feit dat je je ook in de natuur bevindt werkt zeker bevorderend!
Ergens tussen het bubbelen in de jacuzzi, een sauna-/stoombad ronde of een rustmoment op het terras door, zal Michael een ieder individueel behandelen. Na de behandeling krijg je te horen waar voor jou de aandachtspunten liggen inclusief tips hoe meer in balans te komen dan wel te blijven. Hoe je de behandeling zelf en de dagen erna zult ervaren is erg persoonlijk, maar het kan bijna niet anders dan een positief effect hebben. Energy flows where attention goes.

Body, mind & Soul experience

Het WUWAI mini retreat biedt de perfecte set en setting om in een relatief korte tijd even volledig op te laden. En hoe fijn is het om dit te delen met je eigen samengestelde groepje vrienden/vriendinnen. Ook zeer geschikt als ‘’couple treatment’’, romantischer gaat het bijna niet worden! 

Boek hier het Mini retreat