open Menu

Over Wuwai

Wuwatte?!” Hoor ik je denken..

Dit is een grondstelling in het taoïsme dat een begrip inhoudt van weten wanneer wel te handelen en wanneer niet te handelen: “Niet handelen tegen de aard der dingen in” ofwel “Niet tegen de natuurlijke stroom in zwemmen.”

 

Over Michael Verhaar

Gesponsord skateboarder, concept ontwikkelaar, vader van Finn, Energie Therapeut. Het leven is eindeloos mooi, vormbaar en continu in ontwikkeling. Ik onderzoek dan ook graag de mogelijkheden van het lichaam & het leven. Mijn studie & werk historie is te vinden op  LinkedIn

In de sjamanistische leer heeft iedereen een krachtdier. Die van mij is een Paard.
Deze komt aardig overheen met mijn karakter. Een paard staat voor:

  • geestdrift, vrijheid & verandering
  • overtuigingskracht, bewust, coöperatief
  • helderziend, zachtmoedig & sierlijk 
  • Trekken en reizen zonder beteugeling

Het paard is het symbool voor energie, vitaliteit & levenskracht.

boek hier je kennismakingssessie

theWellderness

Michael Verhaar is ook mede-oprichter van theWellderness.org, een holistische gezondheidsconcept waarin eeuwenoude oosterse kennis op begrijpelijke wijze wordt versmolten met westerse, wetenschappelijk bewezen zorg. theWellderness helpt mensen van hun klachten af en te groeien in energie, gezondheid & geluk. theWellderness.org

Wuwai werkt nauw samen met Heartwork. Mark Schanzleh, oprichter van Heartwork, is tevens mede-oprichter van theWellderness.

Missie

In een tijd waarin steeds meer mensen geconfronteerd worden met hogere werkdruk, ongezondere levenswijzes, verminderde energie en zij verder dan ooit verwijderd lijken van hun authentieke zelf is het bestaansrecht van theWellderness onmiskenbaar. TheWellderness beoogt vanuit eeuwenoude kennis en met liefdevolle zorg haar klanten te laten groeien in gezondheid, energie & geluk.

Visie

theWellderness beoogt een wereld waarin iedereen het leven op de best mogelijke manier kan inrichten, vrij van teveel stress, met voldoende levensenergie, een gezond lichaam en stabiele emoties in spirituele balans. Het Delen is Helen beginsel vormt hierin een belangrijke vermenigvuldigende factor.

Passie
theWellderness is ontstaan vanuit passie voor de schoonheid van het leven. Je leven kan geweldig zijn, ook met de nodige uitdagingen waar iedereen mee te maken krijgt. Het vraagt wel dat je jezelf begrijpt. theWellderness doet niets liever dan mensen helpen in hun kracht te komen.