open Menu

Al-Kuhl – De duistere beïnvloeder van het kwaad.

Velen van ons hebben op een of ander moment in ons leven met Al-Kuhl te maken gehad. Of wij nu onder invloed zijn of een naast familielid/vriend, we zijn allemaal getuige geweest van het slechte werk van de Al-Kuhl. Mensen veranderen in iets wat ze niet zijn en worden achtergelaten zonder herinnering aan hun reis door de hel.

Al-Kul heeft van bijzondere zielen hun eigen ergste nachtmerrie gemaakt. Al-Kuhl heeft liefdevolle families veranderd in gehate tegenstanders. Al-Kuhl heeft de levens van veel goede mannen en vrouwen geruïneerd, maar hij is nog steeds vrij om over de aarde te zwerven en chaos te veroorzaken in het land.

Ik hoop dat wat ik vandaag met u ga delen, de beslissende factor kan zijn in uw keuze om al dan niet de kant van de Al-Kuhl te kiezen. Ik zou op zijn minst moeten hopen dat wat ik vandaag schrijf je genoeg inzicht zal geven om je ogen en je geest te openen voor de waarheden van de Al-Kuhl.

Wie en wat is Al-Kuhl?
Mijn excuses aan degenen onder jullie die ervan houden om in het weekend gestoord te worden, maar ik heb slecht nieuws. Al-Kuhl is het Arabische woord waarvan alcohol is afgeleid. In de Arabische vertaling betekent Al-Kuhl: lichaam-etende geest.

Wanneer we grote hoeveelheden alcohol consumeren, zijn we in eIect en halen we de zielessentie uit ons lichaam. De omgeving wordt zo vervuild en zo giftig dat onze ware geest geen andere keuze heeft dan te vertrekken totdat de omstandigheden beter zijn, waardoor andere entiteiten met lagere trillingsfrequenties ons kunnen meenemen voor een ritje. Dit is een deel van de reden waarom we dronken worden terwijl we ons niet herinneren van de drastische gebeurtenissen van de nacht die zich hebben voorgedaan – afgezien van het blauwe oog dat je opmerkte door in de spiegel te kijken.

Waarom denk je dat de sterkste alcoholische dranken ‘geesten’ worden genoemd?
Hij zal je een goed gevoel geven over het kwaad, tijdelijk, totdat het allemaal terugkomt om je te bijten. Wat het altijd doet, elke oorzaak creëert een eIectieve actie en elke actie heeft een gevolg. Goede acties hebben positieve gevolgen en slechte acties hebben negatieve gevolgen, wat uiteindelijk betekent dat we krijgen wat we geven – het is de wet van het leven.

Nu wil ik dat je denkt, hoe vaak ben je zo bedwelmd geweest, dat je geen controle hebt over je eigen acties? Je kijkt terug op de nacht en denkt bij jezelf: “Nou, dat was stom, waarom zou ik er ooit voor kiezen om dat te doen?”

De kans is groot dat je ware ziel er niet voor koos om dat te doen, een andere entiteit met een lagere frequentie deed dat wel. Dat is de reden waarom je de volgende ochtend, wanneer je ware ziel terugkeert, in angst achterblijft en je afvraagt ​​hoe je ooit zo dom had kunnen zijn.

Het is belangrijk om te onthouden dat het niet de entiteit met een lagere frequentie is die met de gevolgen moet omgaan, oh nee, hij is al lang weg tegen de tijd dat je de kosten van zijn acties oploopt. Het is eerder je ware ziel, jezelf, die alle verantwoordelijkheid en consequenties op zich neemt.

Je zou kunnen zeggen: “Maar als ik mijn acties niet onder controle heb, hoe kan ik dan de schuld krijgen?”

Jij was degene die besloot deel te nemen aan de consumptie van Al-Kuhl, dus jij bent het die de ultieme prijs moet betalen voor je eigen acties.

Wat zijn de overheersende effecten van Al-Kuhl, waarom worden sommigen er zo toe verleid als het geen nut heeft? Hier zijn 2 van de belangrijkste redenen;

1. Ze zoeken afleiding en verlichting van de onaangename realiteiten van het leven: veel mensen werken niet alleen banen die ze haten, maar ze leven ook het leven dat ze haten, waardoor ze een ontsnapping aan de dagelijkse stress van het leven zoeken. Veel mensen besteden 5 dagen van hun week aan het aftellen van de uren tot het weekend aanbreekt, zodat ze kunnen uitgaan en feesten om het leven tijdelijk te vergeten.

2. Ze zoeken een oplossing voor geluk: veel mensen die ongelukkig zijn met bepaalde omstandigheden in hun leven nemen hun toevlucht tot zwaar drinken, omdat ze geloven dat het een oplossing is voor geluk – niet beseffend dat de alcohol alleen hun huidige staat van emotie versterkt. Niet alleen dit, maar het zal ervoor zorgen dat ze later meer ellende zullen beëindigen.

Om te beginnen, ja, alcohol kan die twee dingen bieden: een vorm van ontsnapping en een gevoel van geluk. Maar zodra de dosis zwaarder wordt en vaker wordt gebruikt, zul je het omgekeerde van die effecten gaan zien.

Laat je niet misleiden door dit tijdelijke gevoel van vreugde en ontsnapping, want je loopt het risico jezelf in nog meer ellende vast te laten zitten.

Waarom wordt Al-Kul zo vrijelijk voorgeschreven als het de mens geen goed doet?
Ondanks deze duivelse effecten waar ik het momenteel over heb, zijn er ook een groot aantal negatieve gezondheidseffecten die het gevolg zijn van zwaar drinken – dus waarom is het zo vrij beschikbaar voor iedereen om te consumeren? Het klopt gewoon niet?

Om te beginnen hoef je alleen maar te kijken hoeveel geld de drankmarkt jaarlijks opbrengt. In 2015 bracht de Britse economie alleen al £1,6 miljard op aan belastingen op alcoholgebruik. Waarom zouden ze ervoor kiezen om dat bedrag aan jaarlijkse inkomsten stop te zetten?

Nu om de diepere redenen…
Ten eerste verdooft alcohol je ware zelf, je ware kracht en potentieel. Door je trillingsfrequentie te verlagen, kan alcohol je gevangen houden, terwijl je dezelfde dagen blijft leven. Voortdurend je week verkwisten in ellende, zodat je in het weekend even kunt genieten van een leuke tijd.

Ten tweede laat het mensen denken dat de antwoorden op hun problemen buiten henzelf liggen, dat het op de bodem van een lege fles ligt, wat uiteindelijk alleen maar meer problemen veroorzaakt. Het is een vicieuze cirkel, ontworpen om de bevolking verder tot slaaf te maken om ons onder controle te houden.

Denk je echt dat je door dronken te worden een einde kunt maken aan het antwoord op je problemen, terwijl je geen controle en concentratievermogen hebt? Absoluut niet. Denk je echt dat ze willen dat we een einde maken aan de antwoorden op onze problemen? Absoluut niet. Onze problemen houden ons niet alleen in het duister, maar ze houden ook de mijnindustrie in stand die gedijt door onze pure energieën te voeden.

Ten slotte, wanneer mensen dronken worden en bezeten raken door een andere entiteit, zul je meestal geweld en kwaad zien. Dit is zodat ze angst in onze geest kunnen brengen, om ons verzwakt te laten voelen, om ons het gevoel te geven dat we zeer kwetsbaar zijn om aan zulk kwaad te worden onderworpen. Wat niet klopt, je loopt een groter risico om aan zulk kwaad te worden onderworpen als je de voetstappen van Al-Kuhl volgt, of als je je puur concentreert op het kwaad dat daarbuiten is. Dat is wat ze willen dat je doet, waarom denk je dat de krantenkoppen meestal over geweld en kwaad gaan? Ze willen angst in je geest planten om je te weerhouden van het overvloedige leven dat je vanaf je geboorte verdiende.

‘Je krijgt waar je je volle aandacht op richt; als je je op het slechte concentreert, zul je het slechte ontvangen, als je je op het goede concentreert, zul je iets veel groters ontvangen.’

Hoe kunnen we een slechte ontmoeting met Al-Kuhl vermijden?
De gemakkelijkste en beste manier om uit deze valkuil te blijven, is door simpelweg te beseffen dat je drinkgewoonte je misschien meer slecht dan goed doet. Realiseer je dat de oplossing voor je antwoorden niet ligt in de ontsnapping die een lege fles met zich meebrengt, maar dat ze worden gevonden door je problemen aan te pakken en ze onder ogen te zien.

Wat betreft geluk, besef dat het van binnenuit komt en alleen kan worden beïnvloed door uiterlijke bronnen van het zelf. Realiseer je dat je de macht hebt om te beslissen of je gelukkig of verdrietig wilt zijn. Realiseer je dat je de kracht hebt om een ​​meer bevredigende baan te zoeken en te krijgen, waardoor je niet in de ellende achterblijft en je week weg wenst.

Realiseer je dat alle kracht die je ooit van een externe bron hebt gezocht diep in jezelf ligt, broeit, wachtend om te worden ontketend.

Een positieve noot om af te sluiten
Na zo’n verhelderend, verontrustend artikel vol negatieve feiten, denk ik dat het nodig is om dit met een positieve noot te beëindigen – vooral voor degenen onder jullie die graag af en toe een glas wijn drinken bij het kerstdiner.

Met mate drinken, eenmaal in een blauwe maan, zal je niet veel kwaad doen!

Ja. Geniet in ieder geval van uw glas wijn bij die zeer zeldzame familiemaaltijd, geniet van een lekker drankje op de verjaardag van uw vrienden om het te vieren. Blijf je bewust van op welk niveau je zit en blijf je ervan bewust dat je niet te veel drinkt.

Pas dan, als de stof te veel wordt gebruikt en de dosering te hoog wordt, zullen we alle negatieve effecten die Al-Kuhl op ons heeft, gaan benutten.

Blijf bewust, blijf bij bewustzijn en blijf veilig!

Bron: Kane LeBoutillier