open Menu

Over mij

Wuwatte?!” Hoor ik je denken..

Dit is een grondstelling in het taoïsme dat een begrip inhoudt van weten wanneer wel te handelen en wanneer niet te handelen: “Niet handelen tegen de aard der dingen in” ofwel “Niet tegen de natuurlijke stroom in zwemmen.”

Over Michael Verhaar

Skateboarder ( 12 jaar gesponsord geweest) , concept ontwikkelaar (merknamen, logos, website), vader van Finn, en de laatste 5 jaar praktiserend Energie Therapeut. Het leven is eindeloos mooi, vormbaar en continu aan verandering onderheven. Ik onderzoek dan ook graag de mogelijkheden van het lichaam, geest en ziel. Mijn studie & werk historie is te vinden op  LinkedIn

In de sjamanistische leer heeft iedereen een krachtdier. Die van mij is een Paard.
Deze komt aardig overheen met mijn karakter. Een paard staat voor:

  • geestdrift, vrijheid & verandering
  • overtuigingskracht, bewust, coöperatief
  • helderziend, zachtmoedig & sierlijk 
  • Trekken en reizen zonder beteugeling

Het paard is het symbool voor energie, vitaliteit & levenskracht.

Missie

In een tijd waarin steeds meer mensen geconfronteerd worden met hogere werkdruk, ongezondere levenswijzes, verminderde energie en zij verder dan ooit verwijderd lijken van hun authentieke zelf is het bestaansrecht van Wuwai onmiskenbaar. Wuwai beoogt vanuit eeuwenoude kennis en met liefdevolle zorg haar klanten te laten groeien in gezondheid, energie & geluk.

Visie

Wuwai beoogt een wereld waarin iedereen het leven op de best mogelijke manier kan inrichten, vrij van teveel stress, met voldoende levensenergie, een gezond lichaam en stabiele emoties in spirituele balans. Het Delen is Helen beginsel vormt hierin een belangrijke vermenigvuldigende factor.

Passie
Wuwai is ontstaan vanuit passie voor de schoonheid van het leven. Je leven kan geweldig zijn, ook met de nodige uitdagingen waar iedereen mee te maken krijgt. Het vraagt wel dat je jezelf begrijpt. Wuwai doet niets liever dan mensen helpen in hun kracht te komen.
boek hier je oplaadmomentje