open Menu

Ervaringen

Op zoek naar de ervaringen van deelnemers van mijn workshops? Die vind je hier


De ervaring van Danique – 2019

Door de behandeling bij Michael ben ik versneld weer enkele stapjes dichterbij mijzelf gekomen. Hij heeft de energiestroom in mijn leven en lijf, terug in balans gebracht. Vanaf het begin voelde het vertrouwd om persoonlijke onderwerpen te bespreken. Hier kan Michael de behandeling eventueel in overleg op aanpassen.

Na de kennismakingssessie waarin Michael een total body analyse heeft gemaakt en mijn aura en chakra’s heeft teruggeplaatst, is mijn creatieve energie gelijkelijk meer en meer gaan stromen. Nu we een aantal weken verder zijn, zie ik in, in welke mate deze was ingezakt.
De weken na de eerste sessie heb ik veel geschreven in een soort dagboek, ben ik meer gaan lezen, mediteren en heb ik mijn creatieve werk, dat ik graag maak met aangespoelde stukken visnet en ander afval uit de zee weer opgepakt.

Binnen een week na de eerste behandeling viel mij op dat ik vaster en prettiger slaap. In de Kleine Houtstraat waar ik woon, in het centrum van Haarlem, is het vaak druk en rumoerig. Ook midden in de nacht. Hierdoor werd ik soms meerdere malen per nacht (vooral in het weekend) wakker. Op een uitzondering na, slaap ik sinds de kennismakingssessie alle nachten zonder wakker te schrikken en voel ik mij uitgeslapen als ik wakker word.

De dagen rond mijn menstruatie werd ik vaak midden in de nacht, badend in het zweet wakker. Tot nu toe heb ik daar geen last van gehad.
Volgens Micheal heeft dit te maken met een verstoring in mijn hormoonhuishouding die hij heeft aangepast (zogenaamd FSH hormoon). In een post op mijn Instagram pagina deel ik veel uitgebreider mijn ervaring over deze specifieke behandeling.

Tijdens de derde sessie heeft Michael op energetisch niveau oude patronen doorbroken.
Voor mij betekent dit in de eerste plaats dat ik eigen patronen begin te herkennen. Ik zoek naar de tekortkomingen in mijzelf, in plaats van in de ander en deze probeer te verbeteren.
Dit geeft mooie inzichten waarvan ik leer en hierdoor maak ik bewuste en liefdevolle keuzes vanuit mijn hart en niet vanuit mijn ego.

Gun jezelf het leven. ♥

 

De ervaring van Wout – mei 2019

Na een fijne intake heeft Michael mij in eerste instantie geholpen met mijn slaapproblemen. Na de eerste behandeling merkte ik na 2 dagen al op dat ik erg diep sliep.
Verder hebben wij gewerkt aan geestelijke rust die ik merkbaar voel. Zijn ontspannen expertise heeft mij een uitgerust en meer gebalanceerd mens gemaakt en ik kan je een healing van harte aanbevelen.

 

De ervaring van Clarian – mei 2019

Als energetisch therapeut heeft Michael mij geholpen bij diverse klachten, variërend van een schouderprobleem en bekkenklachten (bekkeninstabiliteit) tot vermoeidheid. Als je bij Michael van de behandeltafel stapt, ervaar je al de volgende dag een enorme verbetering: pijn is weg of geminimaliseerd. En als het gaat om vermoeidheid of onrust, voel je in plaats daarvan een boost aan energie en rust in je hoofd en lichaam. Ik kan dit iedereen aanraden!

 

De ervaring van Janet – Apr 2019

Michael heeft bijzondere healing kwaliteiten. Maar hij is vooral ook een prettig en integer mens, met een luisterend oor. Deze combinatie zorgt voor een stevige en krachtige basis voor healing. Michael weet goed concreet en visueel te maken wat hij doet, zodat je ook progressie kunt monitoren. Ik raad je van harte aan om dat gewoon zelf te ervaren!

 

De ervaring van Alice – Mrt 2019

Wat zal ik zeggen ik kan het niet uitleggen. Ik als nuchtere niet spiritueel of zweverig  typje ervaar de sessies als pleisters op mijn wonden na heftige relatie breuk ( fase van zijn leven), waardoor ik ook in een fase van mijn leven kwam om mijn energiehuishouding en zelfontwikkeling meer in balans te brengen. Leerzaam, emotioneel, krachtig en nooit gedacht dat het mij zou helpen om weer dichter bij mezelf te komen.  Ik kan het iedereen aanraden die niet lekker in zijn vel zit, vastgelopen is of gewoon als zelfcare.

 

De ervaring van Mariëlle – Feb 2019

Ik vond het best wel spannend, er zijn veel therapeuten, veel methodes maar wat is het precies en past het ook bij mij en m’n klachten?

Michael is een open en warme man waarbij je meteen al een stuk vrijer en makkelijker voelt tijdens het gesprek. Ik merkte hoe goed Michael luisterde door de vragen die hij stelde. Daarna volgde de behandeling, bizar om te voelen hoe energie door je stroomt.

Het is niet alleen een rustgevende ervaring maar ook alsof je batterij meteen weer wordt opgeladen.

Na de behandeling kreeg ik nog tips en adviezen wat ik zelf kan doen om m’n herstel te versnellen.
De week na de behandeling merkte ik nog steeds veranderingen in m’n lichaam.

Wat een verschil! Alsof je lichaam wordt gefine tuned.
Ben benieuwd wat de volgende behandeling me gaat brengen!

 

De ervaring van Ian – Jan 2019
Ik ken Michael al langere tijd en heb zijn transformatie naar energie therapeut langs de zijlijn mogen aanschouwen.

Vol passie heeft hij dit zich eigen gemaakt en hij heeft hierin, zoals ik het zie, echt zijn roeping gevonden.Ik heb zelf door een problematische periode ruim een jaar geleden een drugs verslaving ontwikkelt en het ‘afkicken’ hiervan bleek erg lastig. Michael bood aan een sessie te doen om te kijken of dit uitkomst zou kunnen bieden. Op dat moment stond ik door mijn verslaving niet sterk in mijn schoenen en zoals Michael dat omschrijft: “Niet in mijn kracht”.

De eerste healing was erg bijzonder. Zonder enige vorm van aanraking kon ik de energie goed voelen. Een tinteling duidelijk merkbaar op de plaats waar Michael energie aan het ‘beïnvloeden was’. Op een gegeven moment voelde het niet meer alsof ik op de behandelbank lag maar eerder alsof ik in een soort hangmat aan het wiegen was.
Na de healing voelde ik dat ik sterk in mijn schoenen stond en beter ‘beschermd’ tegen negatieve invloeden, of überhaupt invloeden. Met een aantal trucs van Michael in mijn zak liep ik de deur uit. Vanaf dat moment kon ik ook veel sterker en beter afbouwen. Ik merkte dat de drang naar verdovende middelen kleiner was en dat er een intrinsieke motivatie ontstaan was om op eigen benen, op eigen kracht, de uitdagingen van het leven aan te gaan.

 

De ervaring van Lucette – Jan 2019
Bij Michael voelde ik me meteen op mijn gemak.

Op zijn lichte zolder voelde ik me thuis. Er is ruimte voor wat er dan ook mag zijn. Er is niets tegek voor Michael. Hij luistert met een zorgzaam oor. Zijn wens is dat iedereen zich goed voelt. Dat we beter zorgen voor onszelf. Na 2 behandelingen was ik meer in balans en kon in beter beslissingen maken die goed zijn voor mijzelf. Het is ook nog eens heerlijk ontspannen. Ik raad het iedereen aan, die het even niet meer weet, die emoties of gedachten wegstopt, die te lang gestresst is om er zelf uit te komen. Kortom iedereen.

boek hier je kennismakingssessie

De ervaring van Noami – Dec 2018
Ik was op zoek naar rust. Dat kreeg ik.

Geen oplossing, geen middeltje, geen pleister tegen het bloeden. Rust in mijn hoofd en lichaam en besef dat ik af en toe ook stil mag zijn. Aandacht voor dat wat aandacht nodig heeft en ik zelf even niet kan geven.

 

De ervaring van Milou – Dec 2018
Toen ik bij Michael kwam voelde ik een aantal blokkades en hij wist mij precies te vertellen waar het zat en waar het vandaan zou kunnen komen.

En het klopte.. De ruimte van wuwai is een oase van rust en Michael zelf ook. Het was een erg fijne sessie.

 

De ervaring van Mark – Nov 2018
Michael voelt wat je zelf soms niet helder voelt.

Zijn focus maakt dat je energie weer gaat stromen. Hij brengt rust en balans in je lichaam, geest en leven. Zonder precies te weten wat hij doet voel je dat hij iets goeds doet. Zijn kennis en kunde voelen vertrouwd en helpen je op weg op jouw juiste pad. Een aanrader, voor iedereen.

 

De ervaring van Rene – Nov 2018
De healing vond ik zeer krachtig.

Bij aanvang van de healing voelde ik ook meteen de energie van Michael. Al binnen een paar minuten had ik het gevoel dat ik in een andere wereld terecht kwam. Ik voelde dat de negatieve energie me lichaam aan het verlaten was. Na de healing kon ik duidelijk merken dat mijn ogen weer goed stonden. Ik straalde weer en had er weer zin in. Naast de healing waren zijn aanbevelingen de spijker of zijn kop. Michael, echt top! Thanks.

 

De ervaring van Mariska – Nov 2018
Ik ben in contact gekomen met Michael via een vriendin van mij. Zij was zo enthousiast dat ik het ook wilde proberen.

Ging als therapeut zelf op de bank. Heerlijk. Ik wilde een oogkapje op want heb anders de neiging om te kijken wat iemand doet. Al heel snel ging ik in een diepe ontspanning. Geen idee wat hij aan het doen was maar maakte helemaal niet uit. Voelde de disconnectie tussen mijn linker en rechter lichaamshelft. Alsof de linker helft niet bij mij hoorde. Door de behandeling ervaar ik een verandering in mij. Was al bezig met proces van verandering maar de behandelingen van Michael helpen mij, geven mij meer basis en een gevoel van rust. Een duwtje in de juiste richting omdat we als mens soms wat hulp kunnen gebruiken.

 

De ervaring van Roos – Okt 2018
De behandelingen van Michael zijn bijzonder krachtig: al na enkele minuten ervaar je een diepe ontspanning.

Michael is deskundig en beschikt daarnaast over een zeer goede intuïtie. Een prachtige combinatie! Direct na de eerste behandeling voelde ik verschillen en over de afgelopen weken heeft die positieve lijn zich voortgezet: ik voel me veel vitaler en ben na vele jaren een aantal chronische fysieke klachten kwijt. Ik voel me energiek, fysiek veel sterker en in elk opzicht meer in balans. Ben dolblij met de resultaten en kan de behandelingen van Michael zeer warm aanbevelen!
De ervaring van.. Angelina – Sept 2018 Het gevoel dat Michael geeft is dat van vertrouwen, positiviteit en kalmte.

Zijn sessies ervaar ik altijd als bijzonder verlichtend en transformatief. Voordat ik Michael leerde kennen had ik al wel eens gehoord van de chakra’s en spirituele heling, maar omdat de verhalen soms te mooi om waar leken te zijn, bleef ik sceptisch. Een aantal heling sessies verder sta ik telkens weer versteld van het directe en indirecte effect dat het heeft op mijn lichaam en geest. Ik voel me zoveel meer helder, energieker en verwelkom het gevoel van rust en balans in zowel mijn mind als lichaam. Ik kan het iedereen aanbevelen om deze vorm van heling te ervaren en met eigen ogen te ondervinden in hoeverre het jouw leven en relatie met jezelf kan veranderen!

 

De ervaring van Anouk – Jul 2018
Michael heeft het gewoon, de energie van deze man is vertrouwen en hij weet wat hij moet doen om energie blokkades, die je dwars zitten, op te heffen. Michael is een positieve kracht.

“Mede doordat hij vol vertrouwen geeft en ontvangt is het magisch met hem samenwerken”

Het lichte en krachtige gevoel van diep vertrouwen- no matter what-was altijd mijn basis state of being én mijn sterkste eigenschap maar deze was ik door te vaak vallen en opstaan + doorgaan in domino tempo, along the way toch kwijt geraakt. Mijn basis connectie, mijn geaardheid was weg. Door de energetische kracht via Michael is deze kracht weer aanwezig in mijn energie en ervaar ik mijn zijn als krachtiger dan ooit. Michael blijft mijn coach, samen met hem werk ik met focus aan alle onvoorstelbaar coole veranderingen, up to the highest levels.

 

De ervaring van Steven – Jul 2018
Michael is een hoogbegaafde genezer en energietherapeut.

Hij heeft fantastische helende handen en het vermogen om blokkades in je systeem snel te vinden en vrij te geven. Ik kan hem ten zeerste aanbevelen!

 

De ervaring van Douglas – Mei 2018
Ik vond de behandeling van Michael zeer integer en oprecht.

Wat mij de meeste bij blijft is de hoeveelheid energie die vloeit uit zijn handen en dat gaf mij een goed gevoel.

 

De ervaring van Wilma – Jul 2017
Ik ervaar Michael als heel integer met een diep invoelend vermogen om energie goed waar te nemen en te corrigeren naar mijn authentieke bronbestanden.

Wat hij waarnam komt exact overeen met wat ik zelf bewust ben. Zijn correctie/heling liet me meer compassie voor mezelf voelen.

 

De ervaring van May – Jun 2017
Na een warm welkom ben ik op de tafel gaan liggen, in lichte meditatie voelde het als een body scan en de subtiele vibraties die wij hebben kan Micheal met zijn aangeleerde technieken haar fijn meten en analyseren.

Na een warm welkom ben ik op de tafel gaan liggen, in lichte meditatie voelde het als een body scan en de subtiele vibraties die wij hebben kan Micheal met zijn aangeleerde technieken haar fijn meten en analyseren.
Het is bijzonder hoe ons lichaam praat en wij soms door het drukke leven er aangeleerde patronen en niet bij kunnen. De scan klopte bij mij en nu kan ik aan de slag met de dis-balans die zich heeft ontwikkeld op bepaalde punten in mijn lichaam- leven. Ik ben dankbaar voor de reflectie die Michael heeft kunnen geven en nu is het mijn taak hier weer mee aan de slag tegaan. Om je beste zelf te zijn en je volle potentie te leven, moeten we ons zelf constant purificeren en werken aan een harmonieus leven waar onze levens energie kan stromen. Het is fijn dat we elkaar daar bij kunnen helpen en sommige mensen zich geroepen voelen en die roeping ook concretiseren om ons eigen heling aan te gaan en vanuit onze overvloed andere mensen bij hun processen te helpen.

Ik gun het iedereen te stralen en sterk in zijn vel te zitten zodat we de magie van dit leven kunnen ervaren en krachtig en gefocused genoeg zijn om obstacles te transformeren in medicijnen. Michael kan veel betekenen voor mensen in hun proces. Een aanrader!

 

De ervaring van Tim – Jun 2017
Mijn behandeling heeft mij heel dicht bij mezelf gebracht. Zaken als oud zeer zijn als sneeuw voor de zon gesmolten.

Ik ben een stuk meer ontspannen geworden. Hoop tools meegekregen om goed in mijn energie te blijven. De ontgifting die michael opgang heeft gebracht is ongekend sterk. Ik had veel aan ontgifting gedaan, maar dit nog nooit meegemaakt. Een zeer verfijnde, effectieve en prettige aanpak. Ik vind deze WuWai insteek een verrijking op mijn leven. Ben ook dankbaar voor deze nieuwe energie. Heel bijzonder.

 

De ervaring van Floor – Apr 2017
Michael biedt een vertrouwde en ontspannen omgeving waar je altijd terecht kunt.

Door zijn jarenlange ervaring in de commerciële dienstverlening heeft michael geleerd goed te luisteren naar de wensen van zijn cliënten en zal hij altijd werken aan een goede oplossing door zijn analytisch inzicht. Michael is erg vriendelijk en empatisch maar tevens zakelijk waardoor hij het doel niet uit het oog zal verliezen en zijn afspraken nakomt. Michael volgt zijn passie en dat merk je in zijn werk, dat hij met veel ijver en enthousiasme doet.

 

De ervaring van Petra – Feb 2017
De behandeling van Michael was een zeer bijzondere ervaring, ik ben Petra Van Laviére en zit midden in de afwikkeling van een scheiding.

Na de behandeling voelde ik me enorm licht, positief en bevrijd! heb snel weer een afspraak en kan niet wachten.

 

De ervaring van Tim – Okt 2016
Ondanks dat ik al meer dan 20 jaar van het bestaan van Chakra’s afweet, word ik er meer en meer mee geconfronteerd de laatste tijd.

Er gaat geen yogales op de woensdag voorbij, waar het onderwerp niet aangehaald wordt. Onlangs woonde ik een klankschalen healing bij, waar ook gebruik gemaakt werd van een gong en de Chakra’s centraal stonden en vandaag mocht ik een behandeling krijgen van Michael Verhaar van Wuwai.org. Tijdens deze behandeling werden mijn Chakra’s ‘gelezen’ en behandeld waar nodig. Zo werden ze onder andere beoordeeld op kleur, vorm en plaats en werd er een conclusie getrokken welke uitwerking dit op mijn energetische huishouding heeft.
Michael kwam bij me met zijn analyse en we zaten naast elkaar op de behandelbank. Op twee chakrapunten reageerde ik tijdens de behandeling het heftigst. ‘Hart’ en ‘Kruin’… Niet verwonderlijk als je beseft dat ‘Hart’ staat voor ‘Liefde en verbondenheid’ en ‘Kruin’ voor ‘Inzicht en dienen’. Het is tijd om mij onvoorwaardelijk te verbinden met hetgeen mij werkelijk gelukkig maakt, het dienen van diegene die op mijn pad komen. Ik dien het pad van mijn Liefde voor het Leven te volgen en te vertrouwen op deze kracht. Het was een herkenning en een bevestiging.