open Menu

Ervaringen

De ervaring van Ermioni (Netherland) – Dec 2022
Een half jaar geleden maar liefst vroeg Michael of ik mijn ervaring met zijn laatste sessie wilde delen, zodat hij dat op zijn website kon zetten. Dat heb ik dus helemaal zitten uitstellen, omdat ik ergens bang was om voor ‘gek’ versleten te worden als ik zeg dat ik kleuren zie terwijl Micheal mijn aura behandelt…

Tijdens mijn eerste sessie voelde ik nog weinig, behalve een gevoel van rust. Ook had ik de neiging mijn ogen open te doen om te zien wat Michael ‘nou deed’. Echter, bij elke sessie is mijn bewustzijn toegenomen. Ik merk dat het heel goed voor me is om mijn aura regelmatig te laten resetten/reinigen. Gestagneerde energie gaat weer stromen, belemmerende overtuigingen kan ik beter loslaten en er is ruimte voor groei.

Tijdens de laatste sessie zag ik precies de kleuren waar Michael mee ‘bezig’ was. Geen behoefte meer om te kijken op reguliere wijze. Ik keek met gesloten ogen naar een prachtig schouwspel. Alle kleuren van de regenboog kwamen voorbij. Soms ging er iets zwarts voorbij en regelmatig werd ik gebaad in een helderwit licht.

Sommige kleuren bleven langer voorbijkomen. Dit bleken achteraf die kleuren te zijn die aandacht behoefden. Zoals het blauw van mijn keel-chakra. Mijn aandachtspunt is dat ik mijn waarheid leer uitspreken en mijn ruimte durf in te nemen. (waarvan akte)

Toevallig heb ik laatst een aura-foto laten maken, waarbij te zien was dat mijn keel-chakra inderdaad minder helder ‘straalde’. Als je beseft dat alles energie is, dan is het verzorgen van je eigen levensenergie dan ook een must voor optimale gezondheid en gevoel van welbevinden. Probeer dit niet te begrijpen met je verstand, maar ervaar het eens zonder oordeel. Een aanrader!

Een zeer tevreden cliënte uit Haarlem.

The experience of Myrthe (Age 38 – Portugal) – Nov 2022
My first treatment at Wuwai was powerful and clearly noticeable. Beforehand, I experienced anxiety and panic symptoms and felt like something I could describe as ‘lost’ or not being myself. During the treatment where Michael aligned my chakras I felt a lot of shifts happening. Literally all the thoughts in my head that created a mess could find a way out of my body. I felt calm, i felt trust, in control of channeling emotions and thoughts again and it even unblocked my sexual desires. What does a (wo)man needs more🤩

The experience of Robin (Owner Vida Pura – Portugal) – Okt 2022
Michael and his ambulance came driving up one day last year and introduced himself all very spontaneously. We experienced a few treatments with him and now he is coming here every so many months to spend a week with us on our retreat center and realign everyone’s chakras. Not even a year later, he has many clients here and in the area around us. We get many great reviews and even our own son who was struggling with anxiety episodes says that it was the treatment with Michael that made the difference.

The experience of Valeria (Age 41 – Portugal) – Sep 2022
First i want to say thank you Michael for your beautiful energy, that allows oneself to trust, relax and serender to receive. I already been treated by Michael 3./4 times and each time feels like my body, mind and spirit get aligned by creating a space where is clear, simple and calm. Thank you Michael for being at service of humanity and sharing your passion with the world to heal eachother.

Tommie is 10 years old, and its a very sensitive boy. Since he sarted his treatment with Michael, helps him to be more calm with his anxieties, fears and trust. He loves him and feels very grateful for it.

The experience of Yoeri (Age 36 – Portugal) – Jul 2022
From the first session on I felt instantly progress in my daily life. More energy, better balanced and happier. Michael has always been providing safe and comfortable experiences with great results. His calm energy, friendlyness, enthausiasm and listening ear a very good tools to make Michael a great healer. He sees and feels the energies from the energetic body and has the capacity to bring these energies back into balance. I recommend Michael after having several sessions and I will keep returning for treatments to keep my energy “updated”.

De ervaring van Joanne – Jun 2022
We bewegen momenteel allemaal naar een hogere trilling, een totaal nieuwe wereld. Michael is al ver in zijn ontwikkeling en heeft daarmee bepaalde gaven al ‘unlocked’, waaronder helende gaven. Binnen drie sessies voelde ik mij fitter, krachtiger en volledig in balans. Echt een aanrader dus!

De ervaring van Nina – Mei 2022
Sinds enkele maanden ga ik naar Michael en zijn behandelingen hebben mij ontzettend goed gedaan. Ik voel mij energieker, ervaar minder spanning, slaap goed en zit veel lekkerder in mijn vel. De behandeling zelf is erg ontspannen en rustgevend. Ik raad het iedereen aan!

Wuwai Mini Retreat – Apr 2022
Toen ik mijn vriendinnen een aantal weken geleden vroeg of ze zin hadden in een mini retreat, waarbij we heerlijk konden opladen met wellness & healing hoefden zij hier niet lang over na te denken: hey ho, let’s go! Lees het hele verhaal inclusief foto’s.

De ervaring van Crystal – Mrt 2022
Michael heeft een prettige energie, wat maakt dat je kunt loslaten, ontspannen en ontvangen in de veilige ruimte/omgeving welke hij weet te creëren. Na afloop geeft hij duidelijke uitleg over wat hij is tegengekomen en waar hij aan heeft gewerkt. Nu een kleine week verder is de healing nog voelbaar en kan ik de handvatten die ik van Michael heb gekregen toepassen terwijl het verder door mag stromen. Wat een mooie en bijzondere ervaring.Ik kom zeker nog eens terug.

De ervaring van Carena – Feb 2022
Michael heeft een fijne energie. Hij creeert een veilige omgeving, waarin je volledig los kunt laten. Met de kennis en ervaring van Michael voel ik me gehoord en gelezen. Hij past dit in de behandelingen toe waarbij er veel loskomt. Hij ligt uitgebreid toe wat hij is tegengekomen, waar hij toepassingen heeft gedaan en tools hoe je hiermee verder kan na de behandeling. Het stroomt nog lang na. Fijn!

De ervaring van Manon – Jan 2022
Inmiddels ben ik een vaste klant van Michael/Wuwai, maar toen ik de eerste keer een sessie had geboekt wist ik niet precies wat ik kon verwachten. Michael heeft heel veel kennis in huis en weet dit op een heldere en laagdrempelige manier over te brengen. Daarnaast creëert hij een veilige en comfortabele setting, waardoor je je snel op je gemak voelt. Na de sessie krijg je te horen waar voor jou de aandachtspunten liggen inclusief tips hoe meer in balans te komen dan wel te blijven. Hoe je de behandeling zelf en de dagen erna zult ervaren is erg persoonlijk en natuurlijk voor iedereen anders, maar het kan bijna niet anders dan een positief effect hebben. Kortom, ik raad het iedereen aan om je een keer door Michael zijn ”magie” te laten onderdompelen!

De ervaring van Sacha – Okt 2021
Ik ben bij Michael voor lichamelijke- en mentale klachten gekomen na het lezen van de mooie recensies op zijn website. Ik heb tot nu toe ook een hele mooie en leerzame ontwikkeling doorgemaakt. Van erg angstig zijn, emotionele blokkades ervaren, onzeker voelen en veel lichamelijke klachten hebben, naar een krachtigere, geaarde, meer zelfverzekerde en energieke vrouw. De lichamelijke klachten zijn weg of in mindere mate en ik kan het beter accepteren en ermee omgaan. Michael luistert, is erg empathisch en geeft bruikbare tips. Dit zelf toepassen is key om te zorgen dat alles blijft stromen. Gaat het even wat minder, dan weet Michael met zijn sessies mij weer terug in mijn kracht te zetten en weet ik hoe ik verder kan gaan om mij zo goed mogelijk te voelen. Ik merk ontzettend veel verschil in een paar maanden tijd en mensen in mijn omgeving zien dat ook. Dit zorgde ervoor dat een aantal van hen ook naar Michael gaan, hoe mooi is dat!

De ervaring van Ramon – Aug 2021
Ik ben al jaren niet meer mijzelf geweest, ik heb een aantal belemmerende fysieke en mentale klachten. De laatste maanden speelden algehele angstklachten enorm op. Daardoor veel spanning, innerlijke onrust, slecht slapen en zorgen. Na goede verhalen te hebben gehoord via familie over de healing van Michael had ik besloten om een afspraak te maken. Al bij de eerste sessie gebeurde intern iets wat ik niet kon plaatsen. Veel emoties kwamen los. Het was diep, intens en daarna erg ontspannen. Michael zelf is een persoon die inleving heeft, kundig is, luistert, tips geeft en echt iemand wilt helpen! Er is voor mij nog een lange weg te gaan en de sessies van Michael steunen mij zeker positief hierin. Ik zou zeggen, als je veel hebt geprobeerd om jezelf terug te vinden en het is nog steeds niet gelukt? Maak een afspraak bij Michael!

De ervaring van Geert (Singhem, België) – Jul 2021
Sins ik Michael heb leren kennen is mijn leven als afgeschreven ALS patient totaal veranderd. Naast het contact met mijn pysiotherapeut en het geloof in het concept. Geeft Michael na 6 behandelingen, mij doen inzien dat alles nog kan. Ik geloof dat bij iedereen alles kan goedkomen met Michael, op voorhand dat je er zelf in gelooft. En vooral zijn raad volgt. Graag zou ik mijn succes in de toekomst met jullie willen delen..

De ervaring van Marijke (Knokke- Heist aan zee, België) – Jun 2021
Met deze wil ik graag mijn mening delen in verband met de behandelingen met Michael. Zalig gevoel, echt een aanrader voor iedereen.

De ervaring van Ilona – Mei 2021
Michael is de rust zelve. Luistert empathisch en is vrij van oordeel. Dat maakt het prettig om je uit te spreken. Bij de eerste behandeling voelde ik op de plekken waar ik pijn of ongemak voelde precies dat daar er werd gewerkt om alles los te maken. Ik voelde me erna oprecht gegrond en heb die dag als een roos geslapen. Ook merk ik, meestal pas achteraf besef ik me dat ik anders dan normaal reageer, dat ik veel meer bij mezelf ben en kan blijven.In bijvoorbeeld situaties waar collega’s stressvol reageren, blijf ik rustig en laat ik me niet meevoeren in hun emoties.

Natuurlijk zijn er ook momenten dat er bij mij van alles loskomt. Mede door de behandelingen van Michael. Dan sta ik mezelf toe dat alles er mag zijn en kan er nu beter dan eerst aan toegeven. Je ontvangt ook een link naar een app, die speciaal voor de behandelingen is gemaakt en deze ondersteunt jou in jouw proces. Daarnaast kan je zien waar jij je de komende tijd op kunt focussen wat extra aandacht verdient. Ik ben erg tevreden met hoe het tot nu toe gaat.

De ervaring van Kikki – Apr 2021
It’s not very easy to clearly explain what physically happens when you join a session with Michael. What i can tell you is brace yourself for a lifelong shift. If you’re looking for a way to break old worn out patterns do go and give Michael a try. He gently works your chakras and energy while making you feel comfortable from the very first second. It feels safe, relaxing and brings answers to your questions. Michael is able to explain what he does in a practical way, no exaggerated hippie talk and doing. Simply working from the heart to the core of all your 7 chakras. So do not hesitate if you feel it’s time for change in your life. Love, Kiki

De ervaring van Mikki (Eigenaresse Mikki’s Place) – Mrt 2021
Van een neutrale houding naar WAUW. Voel me stukken beter. De tweede dag was mijn energie terug. Hartelijk dank.

De healing op afstand ervaring van Marianne – Feb 2021
Onlangs heb ik aan den lijve ondervonden dat het ontvangen van een chakra healing van Michael niet gebonden is aan een bepaalde fysieke afstand, heel bijzonder en effectief!

De healing op afstand ervaring van Lodewyck – Feb 2021
Het gaat goed ben echt mega kalm in mijn lichaam en heel vrolijk. De healing op afstand heeft echt wonderen gedaan.

De ervaring van Annette – Jan 2021
Als eerste kreeg ik gesprek over mijn klachten. Het onrustig slapen en pijn in mijn duimgewricht. De behandeling verliep goed en ik voelde me ontspannen. Viel bijna in slaap. Michael gaat rustig te werk en stelt je op je gemak. Hij is integer en betrokken. De dagen na de behandeling, heerlijk geslapen en nog steeds.  Ook de pijnklachten in mijn duim zijn weg na de 2e behandeling en nu nog steeds. Michael heeft mij goede tips gegeven. Ik ben me nog meer bewuster geworden van mijn lichaam. En heb zelf ook de moeite genomen om ermee aan de slag te gaan.

Dit maakt dat ik me nog fitter en gezonder voel. Dit draagt voor mij bij aan nog meer levensgeluk en vertrouwen in mijn eigen lichaam. Ik bewandel een pad waar kanker voortdurend in mijn leven is. Nu al 13 jaar. Alles draagt voor mij bij aan een stukje genezing . Het voelt voor mij heel fijn als mijn lichaam weer wat beter wordt. Vertrouwen en iets kunnen doen aan mezelf geeft mij hoop en kracht. Ondertussen heb ik ook bot groei in mijn mond na aanleiding van een ontsteking in dit bot. Dit is een bijwerking van mijn medicatie “XGVA” waar ik mee gestopt ben.

Michael gaf mij het vertrouwen terug door te zeggen dat het zelf helend vermogen van mijn lichaam dit wel op gaat lossen. Hij zei dat het dan wel belangrijk is dat ik stop met alcohol drinken. Dit heb ik met beide handen aangepakt. Ben nu al 15 dagen zonder alcohol.

Trots op mezelf en dankbaar voor zijn tip en dat Michael op mijn pad is gekomen. Ik raad je aan om een sessie te doen en zelf te ervaren wat het met je doet. Zijn gouden handen en mijn eigen inzet hebben mij een grote stap verder gebracht in mijn genezingsproces. Het is een andere kijk, die zeker de moeite waard is.

Dankjewel Michael, Chapeau. Hoop dat je nog veel mensen kunt helpen.
Mijn zegen heb je, liefs Annette Carpe Diem

De ervaring van Leni – Jan 2021
Ik heb nu 5 behandelingen gehad en ga er graag mee door. Voel me er erg goed door en steeds zekerder en krachtiger. Tevens is mijn slaap in sprongen vooruit gegaan. Zou dit niet meer willen missen. Dankje!

De ervaring van Monta (Letland) – Jan 2021, Portugal
Dit was mijn eerste keer dat ik energieheling kreeg. Ook al kende ik het concept, ik wist niet precies wat ik kon verwachten. Michael is zelfverzekerd en goed geïnformeerd en ik voelde dat ik hem volledig kon vertrouwen.

Het is nog maar heel kort geleden sinds mijn behandeling, maar ik voel het verschil al – mijn energie is hoger, ik ben vreugdevoller, de geest is rustiger, ik ben veel meer aanwezig en bewust, en het is veel gemakkelijker te detecteren en verwerken van negatieve gevoelens die naar boven komen.

Ik ben ongelooflijk dankbaar voor dit gelukkige “toeval” Michael te ontmoeten en deze helende therapie met hem te hebben.

De ervaring van Liesbeth (België) – Dec 2020, Portugal

Mijn ervaring bij chakra . Eerst en vooral had ik er geen kennis over. Hier en daar wel iets van opgevangen maar dat was het ook. Toen ik micheal ontmoette en hij zijn werk vertelde was ik zeer benieuwd maar wist niet wat ik kon verwachten . Dus een paar dagen later ging ik zonder verwachtingen naar een behandeling. Ik was zeer verast het gaf mij rust in mijn hooft ik zag ook telkens zeer leuke warme kleuren . En na de behandeling begon mijn lichaam te werken . Ik had nogal darm problemen en die leken vrij snel opgelost te zijn . Ik kreeg meer kracht en energie. Maar ook meer denk tijd voor mezelf . Ik had toen ik zijn behandeling kreeg een wat moeilijkere tijd en moest dingen los laten en hij heeft me zeker geholpen ik voel me veel sterker niet meer dat onzekere meisje! Bedankt Michael voor de mooi nieuwe energie en ook zeer blij je te mogen kennen 🙏

De ervaring van Linda – Nov 2020

Michael kwam op mijn pad precies op het juiste moment en zijn behandeling heeft heel veel in beweging gezet. Voor de behandeling was ik zwaar oververmoeid en na de behandeling was ik me bewust van mijn patronen. Ik voelde me ontspannen en klaar voor de volgende stap. De behandeling zelf was heel ontspannend en aangenaam. Nu in de dagen na de behandeling, komen er dingen los en is er helderheid over hoe en waar ik dat heb op te lossen. Ik heb Michael ervaren als een zeer bekwame healer met een passie om mensen te helpen, zodat ook zij hun pad kunnen gaan bewandelen in geluk en gezondheid. Als mensen met specifieke klachten bij hem komen, neemt hij de tijd om voldoende informatie te verzamelen om gericht te kunnen genezen.

De ervaring van Angelique – Okt 2020
Michael is een prettig en rustig persoon en heel kundig als healer. De behandeling was heel fijn en ontspannen. Na de behandeling voelde ik mij een stuk lichter alsof ik een jas had uitgedaan en ook de plekken waar de bijnieren zitten voelden heel licht. Het voelt als een reset. Ik kom zeker nog een keer terug.

De ervaring van Saskia – Sept 2020
Ik ben erg enthousiast over de behandeling. Ben inmiddels 3x terug geweest en mijn energie is volledig veranderd. Ik voel me positiever, energieker, zekerder en meer in balans.

 

De ervaring van Coen – Augt 2020
Voor mij is zijn therapie geen onbekende en via holist.nl ben ik in contact gekomen met Michael. Zijn behandelingen heeft ervoor gezorgd dat ik, van heel ver lichamelijk gekomen, op de goede weg van mijn transformatie reis. Ik heb vertrouwen in hem dat het goed zal komen.

 

De ervaring van Martyna – Jul 2020
Before I met Michael I used to be quite sceptical about this kind of treatment, I didn’t really believed it could change something in my life. And I couldn’t be more wrong…Thanks to the treatment I am slowly becoming a different person – I’m more aware of my feelings, my needs, I have noticed that I can express myself easier. The treatment takes my stress away, makes me calm again. It helps me to better understand not only myself but also people around me. I can definitely recommend the treatment with Michael. It will change your life!

(Nederlandse vertaling)
Voordat ik Michael ontmoette, was ik nogal sceptisch over dit soort behandelingen, ik geloofde niet echt dat het iets in mijn leven zou kunnen veranderen. En ik kan me niet meer vergist hebben… Dankzij de behandeling ben ik langzaam een ander persoon aan het worden – ik ben me meer bewust van mijn gevoelens, mijn behoeften, ik heb gemerkt dat ik mezelf gemakkelijker kan uiten. De behandeling neemt mijn stress weg, maakt me weer rustig. Het helpt me om niet alleen mezelf, maar ook de mensen om me heen beter te begrijpen. Ik kan de behandeling met Michael zeker aanbevelen. Het zal je leven veranderen!

De ervaring van Lodewyck – mrt 2020
Een behandeling van Michael zet je voelbaar meteen weer in balans, stress verdwijnt, rust komt terug en de Westerse verlenging met o.a. een applicatie waarbij je duidelijk kan volgen wat er verbeterd moet worden; zorgt ervoor dat je ook daadwerkelijk begrijpt en inzicht krijgt in het totale plan. Absolute aanrader en ik kom zeker terug.

De ervaring van Emmely – feb 2020
Ik was gediagnosticeerd met een burn-out, ik had weinig energie en had enorm veel stress. Ik ging opzoek wat mij zou kunnen helpen, toen kwam ik Michael zijn website tegen. Ik had meteen een goed gevoel bij hem. Na de eerste behandeling voelde het als of ik opnieuw wakker werd met een hele andere energie en denkwijze heel positief vooral. Bij Michael voel ik me rustig, hij weet wat hij doet, luistert naar je en wilt je vooral helpen. Ik raad het zeker aan om naar Michael te gaan! Ik ben enorm blij dat ik die stap heb gezet voel me beter dan ooit.

De ervaring van Marianne – jan 2020
Ongeveer twee maanden geleden zag ik op Facebook een positief bericht over een chakra healing van Michael,  wat onmiddellijk mijn interesse wekte. Inmiddels kan ik zeggen dat ik enorm blij ben dat ik toen direct een afspraak met hem heb gemaakt voor een sessie. Ik ben sindsdien  erg verrast door de vooruitgang die ik de laatste tijd doormaak op zowel psychisch als lichamelijk niveau. Ik ben namelijk al jarenlang aan het worstelen met een scala aan klachten waar andere therapeuten niet of nauwelijks raad mee wisten. Zo raakte ik meer en meer de weg  (en mezelf) kwijt…..

Wat mij opvalt aan Michael is dat hij heel goed weet wat hij kan, dat geeft vertrouwen. Bovendien is hij een heel fijn persoon; rustig, integer en zeer empatisch. Ook heel belangrijk is dat hij heldervoelend is, wat handig kan zijn als woorden tekort schieten. Hij ziet je persoon als een geheel, lichaam, psyche en geest zijn nauw met elkaar verbonden. Door zijn healingen ervaar ik dat meer als ooit tevoren. Hij luistert, voelt en ziet, op die manier past hij de puzzelstukjes inelkaar, ook bij schijnbaar complexe problemen, zodat de essentie duidelijk wordt. Heel mooi. Op die manier wordt het mogelijk om, met de behulp van de juiste tools en de helende kracht van Michael zijn handen, de balans in jezelf weer terug te vinden. Ik ben er zelf nog niet helemaal maar ik zie voor het eerst in lange tijd de toekomst weer een beetje zonnig in. En daar ben ik Michael erg dankbaar voor! Ik raad dan ook iedereen met een probleem (van welke aard dan ook) aan om zo snel mogelijk een afspraak met hem te maken voor een healing!

De ervaring van Skye – nov 2019
Toen ik de eerste keer bij Michael binnen stapte was ik mezelf niet. Ik was emotioneel instabiel en herkende mezelf niet meer. Na 1 behandeling voelde ik mezelf weer! Rustiger, stabieler en het gevoel dat ik wist hoe ik verder kon en die balans kan vasthouden. Een hele bijzondere ervaring en kan het zeker aanraden.

De ervaring van Esther – okt 2019
‘Bijzonder; dat is hoe ik mijn ervaring bij Michael typeer. Tijdens de behandeling zie ik allemaal kleuren op een noorderlichtachtige manier. Echt prachtig. Erna voel ik me ontspannen, maar op een diepe manier, alsof alles goed is, zoals het is. En deze ontspannenheid blijft een paar weken bij me, zeker als ik de oefeningen van Michael doe. Ik voel mijn grenzen beter en durf er vaker naar te handelen. Bovendien zeg ik steeds meer wat ik op mijn lever heb. Dat geeft me een fier gevoel van zelfvertrouwen. Bijzonder.’

De ervaring van Suzanne – sept 2019
Als je me zou vragen wat Michael nu concreet gedaan heeft, dan moet ik je het antwoord schuldig blijven. Wat ik wel weet is dat mijn energie weer is gaan stromen, mijn nachtrusten beter zijn geworden en ik meer in balans ben. Verder heb ik de vijf sessies (na de eerste heb ik direct bijgeboekt!) als super prettig en ontspannend ervaren. Echt een cadeautje aan mezelf. En ja, ‘concreet weten’ is eigenlijk ook maar een illusie. Als je voélt dat iets goed voor je is, dan heeft ‘weten’ het nakijken. En dat is prima.

De ervaring van Danique – jul 2019
Door de behandeling bij Michael ben ik versneld weer enkele stapjes dichterbij mijzelf gekomen. Hij heeft de energiestroom in mijn leven en lijf, terug in balans gebracht. Vanaf het begin voelde het vertrouwd om persoonlijke onderwerpen te bespreken. Hier kan Michael de behandeling eventueel in overleg op aanpassen.

Na de kennismakingssessie waarin Michael een total body analyse heeft gemaakt en mijn aura en chakra’s heeft teruggeplaatst, is mijn creatieve energie gelijkelijk meer en meer gaan stromen. Nu we een aantal weken verder zijn, zie ik in, in welke mate deze was ingezakt.
De weken na de eerste sessie heb ik veel geschreven in een soort dagboek, ben ik meer gaan lezen, mediteren en heb ik mijn creatieve werk, dat ik graag maak met aangespoelde stukken visnet en ander afval uit de zee weer opgepakt.

Binnen een week na de eerste behandeling viel mij op dat ik vaster en prettiger slaap. In de Kleine Houtstraat waar ik woon, in het centrum van Haarlem, is het vaak druk en rumoerig. Ook midden in de nacht. Hierdoor werd ik soms meerdere malen per nacht (vooral in het weekend) wakker. Op een uitzondering na, slaap ik sinds de kennismakingssessie alle nachten zonder wakker te schrikken en voel ik mij uitgeslapen als ik wakker word.

De dagen rond mijn menstruatie werd ik vaak midden in de nacht, badend in het zweet wakker. Tot nu toe heb ik daar geen last van gehad.
Volgens Micheal heeft dit te maken met een verstoring in mijn hormoonhuishouding die hij heeft aangepast (zogenaamd FSH hormoon). In een post op mijn Instagram pagina deel ik veel uitgebreider mijn ervaring over deze specifieke behandeling.

Tijdens de derde sessie heeft Michael op energetisch niveau oude patronen doorbroken.
Voor mij betekent dit in de eerste plaats dat ik eigen patronen begin te herkennen. Ik zoek naar de tekortkomingen in mijzelf, in plaats van in de ander en deze probeer te verbeteren.
Dit geeft mooie inzichten waarvan ik leer en hierdoor maak ik bewuste en liefdevolle keuzes vanuit mijn hart en niet vanuit mijn ego.

Gun jezelf het leven. ♥

De ervaring van Wout – mei 2019
Na een fijne intake heeft Michael mij in eerste instantie geholpen met mijn slaapproblemen. Na de eerste behandeling merkte ik na 2 dagen al op dat ik erg diep sliep.
Verder hebben wij gewerkt aan geestelijke rust die ik merkbaar voel. Zijn ontspannen expertise heeft mij een uitgerust en meer gebalanceerd mens gemaakt en ik kan je een healing van harte aanbevelen.

De ervaring van Clarian – mei 2019
Als energetisch therapeut heeft Michael mij geholpen bij diverse klachten, variërend van een schouderprobleem en bekkenklachten (bekkeninstabiliteit) tot vermoeidheid. Als je bij Michael van de behandeltafel stapt, ervaar je al de volgende dag een enorme verbetering: pijn is weg of geminimaliseerd. En als het gaat om vermoeidheid of onrust, voel je in plaats daarvan een boost aan energie en rust in je hoofd en lichaam. Ik kan dit iedereen aanraden!

De ervaring van Janet – Apr 2019
Michael heeft bijzondere healing kwaliteiten. Maar hij is vooral ook een prettig en integer mens, met een luisterend oor. Deze combinatie zorgt voor een stevige en krachtige basis voor healing. Michael weet goed concreet en visueel te maken wat hij doet, zodat je ook progressie kunt monitoren. Ik raad je van harte aan om dat gewoon zelf te ervaren!

De ervaring van Alice – Mrt 2019
Wat zal ik zeggen ik kan het niet uitleggen. Ik als nuchtere niet spiritueel of zweverig  typje ervaar de sessies als pleisters op mijn wonden na heftige relatie breuk ( fase van zijn leven), waardoor ik ook in een fase van mijn leven kwam om mijn energiehuishouding en zelfontwikkeling meer in balans te brengen. Leerzaam, emotioneel, krachtig en nooit gedacht dat het mij zou helpen om weer dichter bij mezelf te komen.  Ik kan het iedereen aanraden die niet lekker in zijn vel zit, vastgelopen is of gewoon als zelfcare.

De ervaring van Mariëlle – Feb 2019
Ik vond het best wel spannend, er zijn veel therapeuten, veel methodes maar wat is het precies en past het ook bij mij en m’n klachten?

Michael is een open en warme man waarbij je meteen al een stuk vrijer en makkelijker voelt tijdens het gesprek. Ik merkte hoe goed Michael luisterde door de vragen die hij stelde. Daarna volgde de behandeling, bizar om te voelen hoe energie door je stroomt.

Het is niet alleen een rustgevende ervaring maar ook alsof je batterij meteen weer wordt opgeladen.

Na de behandeling kreeg ik nog tips en adviezen wat ik zelf kan doen om m’n herstel te versnellen.
De week na de behandeling merkte ik nog steeds veranderingen in m’n lichaam.

Wat een verschil! Alsof je lichaam wordt gefine tuned.
Ben benieuwd wat de volgende behandeling me gaat brengen!

De ervaring van Ian – Jan 2019
Ik ken Michael al langere tijd en heb zijn transformatie naar energie therapeut langs de zijlijn mogen aanschouwen.

Vol passie heeft hij dit zich eigen gemaakt en hij heeft hierin, zoals ik het zie, echt zijn roeping gevonden.Ik heb zelf door een problematische periode ruim een jaar geleden een drugs verslaving ontwikkelt en het ‘afkicken’ hiervan bleek erg lastig. Michael bood aan een sessie te doen om te kijken of dit uitkomst zou kunnen bieden. Op dat moment stond ik door mijn verslaving niet sterk in mijn schoenen en zoals Michael dat omschrijft: “Niet in mijn kracht”.

De eerste healing was erg bijzonder. Zonder enige vorm van aanraking kon ik de energie goed voelen. Een tinteling duidelijk merkbaar op de plaats waar Michael energie aan het ‘beïnvloeden was’. Op een gegeven moment voelde het niet meer alsof ik op de behandelbank lag maar eerder alsof ik in een soort hangmat aan het wiegen was.
Na de healing voelde ik dat ik sterk in mijn schoenen stond en beter ‘beschermd’ tegen negatieve invloeden, of überhaupt invloeden. Met een aantal trucs van Michael in mijn zak liep ik de deur uit. Vanaf dat moment kon ik ook veel sterker en beter afbouwen. Ik merkte dat de drang naar verdovende middelen kleiner was en dat er een intrinsieke motivatie ontstaan was om op eigen benen, op eigen kracht, de uitdagingen van het leven aan te gaan.

De ervaring van Lucette – Jan 2019
Bij Michael voelde ik me meteen op mijn gemak.

Op zijn lichte zolder voelde ik me thuis. Er is ruimte voor wat er dan ook mag zijn. Er is niets tegek voor Michael. Hij luistert met een zorgzaam oor. Zijn wens is dat iedereen zich goed voelt. Dat we beter zorgen voor onszelf. Na 2 behandelingen was ik meer in balans en kon in beter beslissingen maken die goed zijn voor mijzelf. Het is ook nog eens heerlijk ontspannen. Ik raad het iedereen aan, die het even niet meer weet, die emoties of gedachten wegstopt, die te lang gestresst is om er zelf uit te komen. Kortom iedereen.

boek hier je kennismakingssessie

De ervaring van Noami – Dec 2018
Ik was op zoek naar rust. Dat kreeg ik.

Geen oplossing, geen middeltje, geen pleister tegen het bloeden. Rust in mijn hoofd en lichaam en besef dat ik af en toe ook stil mag zijn. Aandacht voor dat wat aandacht nodig heeft en ik zelf even niet kan geven.

De ervaring van Milou – Dec 2018
Toen ik bij Michael kwam voelde ik een aantal blokkades en hij wist mij precies te vertellen waar het zat en waar het vandaan zou kunnen komen.

En het klopte.. De ruimte van wuwai is een oase van rust en Michael zelf ook. Het was een erg fijne sessie.

De ervaring van Mark – Nov 2018
Michael voelt wat je zelf soms niet helder voelt.

Zijn focus maakt dat je energie weer gaat stromen. Hij brengt rust en balans in je lichaam, geest en leven. Zonder precies te weten wat hij doet voel je dat hij iets goeds doet. Zijn kennis en kunde voelen vertrouwd en helpen je op weg op jouw juiste pad. Een aanrader, voor iedereen.

De ervaring van Rene – Nov 2018
De healing vond ik zeer krachtig.

Bij aanvang van de healing voelde ik ook meteen de energie van Michael. Al binnen een paar minuten had ik het gevoel dat ik in een andere wereld terecht kwam. Ik voelde dat de negatieve energie me lichaam aan het verlaten was. Na de healing kon ik duidelijk merken dat mijn ogen weer goed stonden. Ik straalde weer en had er weer zin in. Naast de healing waren zijn aanbevelingen de spijker of zijn kop. Michael, echt top! Thanks.

De ervaring van Mariska – Nov 2018
Ik ben in contact gekomen met Michael via een vriendin van mij. Zij was zo enthousiast dat ik het ook wilde proberen.

Ging als therapeut zelf op de bank. Heerlijk. Ik wilde een oogkapje op want heb anders de neiging om te kijken wat iemand doet. Al heel snel ging ik in een diepe ontspanning. Geen idee wat hij aan het doen was maar maakte helemaal niet uit. Voelde de disconnectie tussen mijn linker en rechter lichaamshelft. Alsof de linker helft niet bij mij hoorde. Door de behandeling ervaar ik een verandering in mij. Was al bezig met proces van verandering maar de behandelingen van Michael helpen mij, geven mij meer basis en een gevoel van rust. Een duwtje in de juiste richting omdat we als mens soms wat hulp kunnen gebruiken.

De ervaring van Roos – Okt 2018
De behandelingen van Michael zijn bijzonder krachtig: al na enkele minuten ervaar je een diepe ontspanning.

Michael is deskundig en beschikt daarnaast over een zeer goede intuïtie. Een prachtige combinatie! Direct na de eerste behandeling voelde ik verschillen en over de afgelopen weken heeft die positieve lijn zich voortgezet: ik voel me veel vitaler en ben na vele jaren een aantal chronische fysieke klachten kwijt. Ik voel me energiek, fysiek veel sterker en in elk opzicht meer in balans. Ben dolblij met de resultaten en kan de behandelingen van Michael zeer warm aanbevelen!
De ervaring van.. Angelina – Sept 2018 Het gevoel dat Michael geeft is dat van vertrouwen, positiviteit en kalmte.

Zijn sessies ervaar ik altijd als bijzonder verlichtend en transformatief. Voordat ik Michael leerde kennen had ik al wel eens gehoord van de chakra’s en spirituele heling, maar omdat de verhalen soms te mooi om waar leken te zijn, bleef ik sceptisch. Een aantal heling sessies verder sta ik telkens weer versteld van het directe en indirecte effect dat het heeft op mijn lichaam en geest. Ik voel me zoveel meer helder, energieker en verwelkom het gevoel van rust en balans in zowel mijn mind als lichaam. Ik kan het iedereen aanbevelen om deze vorm van heling te ervaren en met eigen ogen te ondervinden in hoeverre het jouw leven en relatie met jezelf kan veranderen!

De ervaring van Anouk – Jul 2018
Michael heeft het gewoon, de energie van deze man is vertrouwen en hij weet wat hij moet doen om energie blokkades, die je dwars zitten, op te heffen. Michael is een positieve kracht.

“Mede doordat hij vol vertrouwen geeft en ontvangt is het magisch met hem samenwerken”

Het lichte en krachtige gevoel van diep vertrouwen- no matter what-was altijd mijn basis state of being én mijn sterkste eigenschap maar deze was ik door te vaak vallen en opstaan + doorgaan in domino tempo, along the way toch kwijt geraakt. Mijn basis connectie, mijn geaardheid was weg. Door de energetische kracht via Michael is deze kracht weer aanwezig in mijn energie en ervaar ik mijn zijn als krachtiger dan ooit. Michael blijft mijn coach, samen met hem werk ik met focus aan alle onvoorstelbaar coole veranderingen, up to the highest levels.

De ervaring van Steven – Jul 2018
Michael is een hoogbegaafde genezer en energietherapeut.

Hij heeft fantastische helende handen en het vermogen om blokkades in je systeem snel te vinden en vrij te geven. Ik kan hem ten zeerste aanbevelen!

De ervaring van Douglas – Mei 2018
Ik vond de behandeling van Michael zeer integer en oprecht.

Wat mij de meeste bij blijft is de hoeveelheid energie die vloeit uit zijn handen en dat gaf mij een goed gevoel.

De ervaring van Wilma – Jul 2017
Ik ervaar Michael als heel integer met een diep invoelend vermogen om energie goed waar te nemen en te corrigeren naar mijn authentieke bronbestanden.

Wat hij waarnam komt exact overeen met wat ik zelf bewust ben. Zijn correctie/heling liet me meer compassie voor mezelf voelen.

De ervaring van May – Jun 2017
Na een warm welkom ben ik op de tafel gaan liggen, in lichte meditatie voelde het als een body scan en de subtiele vibraties die wij hebben kan Micheal met zijn aangeleerde technieken haar fijn meten en analyseren.

Na een warm welkom ben ik op de tafel gaan liggen, in lichte meditatie voelde het als een body scan en de subtiele vibraties die wij hebben kan Micheal met zijn aangeleerde technieken haar fijn meten en analyseren.
Het is bijzonder hoe ons lichaam praat en wij soms door het drukke leven er aangeleerde patronen en niet bij kunnen. De scan klopte bij mij en nu kan ik aan de slag met de dis-balans die zich heeft ontwikkeld op bepaalde punten in mijn lichaam- leven. Ik ben dankbaar voor de reflectie die Michael heeft kunnen geven en nu is het mijn taak hier weer mee aan de slag tegaan. Om je beste zelf te zijn en je volle potentie te leven, moeten we ons zelf constant purificeren en werken aan een harmonieus leven waar onze levens energie kan stromen. Het is fijn dat we elkaar daar bij kunnen helpen en sommige mensen zich geroepen voelen en die roeping ook concretiseren om ons eigen heling aan te gaan en vanuit onze overvloed andere mensen bij hun processen te helpen.

Ik gun het iedereen te stralen en sterk in zijn vel te zitten zodat we de magie van dit leven kunnen ervaren en krachtig en gefocused genoeg zijn om obstacles te transformeren in medicijnen. Michael kan veel betekenen voor mensen in hun proces. Een aanrader!

De ervaring van Tim – Jun 2017
Mijn behandeling heeft mij heel dicht bij mezelf gebracht. Zaken als oud zeer zijn als sneeuw voor de zon gesmolten.

Ik ben een stuk meer ontspannen geworden. Hoop tools meegekregen om goed in mijn energie te blijven. De ontgifting die michael opgang heeft gebracht is ongekend sterk. Ik had veel aan ontgifting gedaan, maar dit nog nooit meegemaakt. Een zeer verfijnde, effectieve en prettige aanpak. Ik vind deze WuWai insteek een verrijking op mijn leven. Ben ook dankbaar voor deze nieuwe energie. Heel bijzonder.

De ervaring van Floor – Apr 2017
Michael biedt een vertrouwde en ontspannen omgeving waar je altijd terecht kunt.

Door zijn jarenlange ervaring in de commerciële dienstverlening heeft michael geleerd goed te luisteren naar de wensen van zijn cliënten en zal hij altijd werken aan een goede oplossing door zijn analytisch inzicht. Michael is erg vriendelijk en empatisch maar tevens zakelijk waardoor hij het doel niet uit het oog zal verliezen en zijn afspraken nakomt. Michael volgt zijn passie en dat merk je in zijn werk, dat hij met veel ijver en enthousiasme doet.

De ervaring van Petra – Feb 2017
De behandeling van Michael was een zeer bijzondere ervaring, ik ben Petra Van Laviére en zit midden in de afwikkeling van een scheiding. Na de behandeling voelde ik me enorm licht, positief en bevrijd! heb snel weer een afspraak en kan niet wachten.

De ervaring van Tim – Okt 2016
Ondanks dat ik al meer dan 20 jaar van het bestaan van Chakra’s afweet, word ik er meer en meer mee geconfronteerd de laatste tijd.

Er gaat geen yogales op de woensdag voorbij, waar het onderwerp niet aangehaald wordt. Onlangs woonde ik een klankschalen healing bij, waar ook gebruik gemaakt werd van een gong en de Chakra’s centraal stonden en vandaag mocht ik een behandeling krijgen van Michael Verhaar van Wuwai.org. Tijdens deze behandeling werden mijn Chakra’s ‘gelezen’ en behandeld waar nodig. Zo werden ze onder andere beoordeeld op kleur, vorm en plaats en werd er een conclusie getrokken welke uitwerking dit op mijn energetische huishouding heeft.

Michael kwam bij me met zijn analyse en we zaten naast elkaar op de behandelbank. Op twee chakrapunten reageerde ik tijdens de behandeling het heftigst. ‘Hart’ en ‘Kruin’… Niet verwonderlijk als je beseft dat ‘Hart’ staat voor ‘Liefde en verbondenheid’ en ‘Kruin’ voor ‘Inzicht en dienen’. Het is tijd om mij onvoorwaardelijk te verbinden met hetgeen mij werkelijk gelukkig maakt, het dienen van diegene die op mijn pad komen. Ik dien het pad van mijn Liefde voor het Leven te volgen en te vertrouwen op deze kracht. Het was een herkenning en een bevestiging.

Op zoek naar de ervaringen van deelnemers van mijn workshops? Die vind je hier