open Menu

Multiwave Oscillator

De originele Multiwave Oscillator is ontworpen en gebouwd door de Franse ingenieur Georges Lakhovsky van de jaren 1920 tot de jaren 1940. Lakhovsky beschouwde de kern van de cel als vergelijkbaar met een elektronisch oscillerend circuit, in staat om trillingsinformatie te verzenden en te ontvangen. Lakhovsky geloofde dat elke cel in het lichaam zijn eigen snelheid van interne vibratie heeft.

De Franse ingenieur Georges Lakhovsky zag ziekte als een strijd van trillingen tussen de cellen van het lichaam versus virussen en bacteriën. Als de pathogene organismen deze vibratiewedstrijd zouden winnen, zouden de cellen energetisch verzwakt worden en vatbaarder voor “ziekte”. Volgens Lakhovsky was de manier om deze trillingsaanval tegen te gaan het introduceren van een breed spectrum van RF (radiofrequentie) harmonische energieën in het systeem en vervolgens, door het principe van sympathische resonantie, zou elke cel precies de juiste frequentie uitkiezen die nodig is om te versterken. zijn eigen interne trilling en de gezonde cel zou beter bestand zijn tegen trillingsaanvallen van virussen en bacteriën. Zijn methode om dit te bereiken was door middel van zijn uitvinding die tegenwoordig bekend staat als de MWO. Het apparaat van Lakhovsky werd tot 1942 in dit land gebruikt en nog ongeveer 15 jaar in Europa.

Tegenwoordig is elektrotherapie algemeen geaccepteerd op het gebied van fysieke revalidatie, en recentelijk kwam het ook in het nieuws met het gebruik ervan om soldaten wakker te houden (de behandeling van vermoeidheid is ook een van de toepassingen).

Geongos Lakhavsky is de uitvinder van de Multi-Wave Oscillatór in 1929 en pionier in bio-elektrisch medisch onderzoek.

‘De cel, de essentiële organische eenheid in alle levende wezens, is niets anders dan een elekromagnetische resonator, in staat om zeer hoge frequentie stralingen uit te zenden en op te nemen.’

Wat is leven?

Het is een dynamische evenwicht van alle cellen, die door harmonie van meerdere stralingen op elkaar reageren. De praktische toepassing van mijn theorie is dat cellen in staat zijn om hun volledige vitale activiteit te herstellen. Dit zal naar mijn mening leiden tot een specifieke behandeling van kanker, in het bijzonder, en eveneens van toepasselijk zijn oude ziekten in het algemeen.

De werking van de Multiwave Oscillator

Het energieveld van de Multiwave Oscillator heeft uitwerking op het menselijk lichaam, maar ook op dieren, planten en voedingsmiddelen. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld de structuur van water te veranderen in een vorm die voor ons lichaam beter te verwerken is.

Effecten die door gebruikers van de MWO werden gemeld

  • Tintelingen in het lichaam, vaak extra sterk op de plek in het lichaam waar men last van heeft.
  • Ontspanning in het gehele lichaam
  • Een rust in het hoofd, vaak omschreven als een soort trance
  • Vermoeidheid na de eerste 3-5 keren MWO-gebruik. Volgens een onderzoek van Dr. Fischer is dit te verklaren door de vele processen in het lichaam die worden geactiveerd.
  • Nieuwe energie en meer levenslust.
  • Het harmoniseren, vitaliseren, ontgiften en regenereren van cellen.

Maak een afspraak