open Menu

Vida Pura

Een milieuvriendelijk natuurverblijf en inspiratieland

Dit project is geïnspireerd op de wens van 2 levenslange vrienden die terug willen geven aan de wereld en dichter bij de natuur willen leven.

Door middel van dit project combineren we ons privéleven en onze zakelijke ideeën met dezelfde onderliggende filosofie; een pure levensstijl, zowel ethisch als milieuvriendelijk. Bij Vida Pura brengt de prachtige natuurlijke omgeving mensen dichter bij hun eigen innerlijke natuur. Dit prachtige land en de regio eromheen dienen als achtergrond voor onze retraites en accommodatie met eigen kookgelegenheid.

We hopen onze gasten en bezoekers te inspireren om op een meer ecologische manier te leven en iets terug te doen voor de wereld. We bieden de mogelijkheid om meer innerlijke rust te ervaren door hier te zijn voor een ontspannende vakantie of in een van onze gezondheids- en welzijnsretraites. Onze deuren staan ook wagenwijd open voor andere organisaties die hun retraites of evenementen willen organiseren.

“Voor mij is Vida Pura een voorbeeld voor vele. De helende combinatie, van rust, natuur & comfort brengt balans in elke cell. De passie en vriendelijkheid die de oprichters uitstralen is een geschenk voor elke bezoeker. Ik deel deze plek vanuit liefde voor het leven en wens iedere bezoeker net zo veel genot.”

Vida Pura