open Menu

EMF straling ofwel elektrosmog

Je ziet het niet maar je zwemt er in. Ofwel elektromagnetische straling van Wifi routers en mobiele telefoons. Zowel de straling van 3G, 4G en 5G doen meer met jouw lichaam dan je denkt.

Ik deel dit omdat ik zelf best last kan hebben van alle straling om mij heen. Mijn mobiel kan ik niet lang meer vasthouden door de toenemende straling. Mijn handen werden gevoelig en tintelde. Ik ging opzoek naar oplossingen en probeerde een aantal technieken zoals gronden, kristallen, een EMF meting in huis en testen de EMF kaart. Tot mijn verbazing werkt de EMF kaart erg prettig en voel ik me hierdoor meer in balans.

Hierbij wat informatie over elektromagnetische straling en de EMF kaart. Deze informatie is afkomstig van EmfHealthcard.nl

Wat is onnatuurlijke elektromagnetische straling?
EMF staat in het Engels voor electromagnetic fields (EMF). Er bestaat zowel natuurlijke als onnatuurlijke EMF. Onnatuurlijke EMF is afkomstig van o.a. wifi- en mobiele netwerken (3G, 4G en 5G), zendmasten en hoogspanningsmasten en wordt in de volksmond simpelweg ‘Elektrosmog’ of ‘straling’ genoemd. De laatste 20 jaar heeft het lichaam te maken gekregen met een enorme toename aan onnatuurlijke straling, zowel in hoeveelheid als kracht.

Hoe werkt de EMF Health Card?
Het volume van het lichaam bestaat voor ca. 90% uit water en bedraagt ca. 75% van het gewicht. Van nature is dit lichaamswater hexagonaal gestructureerd. Dit betekent dat de watermoleculen in het lichaam (in gezonde staat) vooral in zeshoekige gestructureerde vormen voorkomen. In een natuurlijke situatie biedt dit gestructureerde lichaamswater een beschermend vest tegen straling. Natuurlijke harmonische straling van de zon, de kosmos en aarde ondersteunt en versterkt deze beschermende functie.

De laatste 20 jaar heeft het lichaam te maken gekregen met een enorme toename aan onnatuurlijke straling afkomstig van wifi- en mobiele netwerken (3G, 4G en 5G Straling), zendmasten, hoogspanningsmasten en slimme meters. Deze Elektrosmog is niet-harmonisch en verstoort het gestructureerde lichaamswater, onze natuurlijke bescherming tegen straling. Hierdoor functioneert ons natuurlijk afweersysteem niet meer en raken we uit balans.

De gepatenteerde HQR-technologie in de EMF Health Card creëert een harmonisch elektromagnetisch veld. Dit veld is die specifiek afgestemd op de structuur van het water in elk organisme. Hierdoor kan de waterstructuur herstellen en worden eventuele effecten van de onnatuurlijke en niet-harmonische straling ongedaan gemaakt. Het harmonische veld heeft als hoofddoel om het natuurlijk afweersysteem terug te brengen naar de oorspronkelijk staat waardoor je beter beschermd bent tegen straling.

Bestaande anti-stralingsproducten zoals gsm-stickers of Shungite blokkeren de straling of  Electronische apparaten creëren een elektromagnetisch veld met elektronica en de batterij als energie bron.

De EMF Health Card is gemaakt van 100% natuurlijke materalen zonder elektronica. De kaart gebruikt de gepatenteerde HQR-technologie (Harmonic Quantum Resonator) en creëert een sterke natuurlijke bescherming tegen Elektrosmog om jou heen, altijd en overal.

Wat doet een EMF health Card voor je?
De EMF Health Card beschermt jou tegen disharmonische straling en zorgt ervoor dat ook hoog sensitieve personen ondanks electrosmog goed kunnen slapen, meer energie krijgen, het onrustig gevoel verdwijnt, stress bestendiger worden en vele andere ongemakken kunnen ook verdwijnen.

Ouders ervaren dat baby’s en kinderen rustiger worden door het harmonische veld van de kaart. Dit geldt ook voor huisdieren die stoppen met trillen, rustiger worden en met de kaart beter slapen.  De kaart kan ook lokale ongemakken verhelpen. Leg de kaart op een plek waar je een ongemak voelt en de kans is aanwezig dat deze verdwijnt. Probeer het zelf!

Een hoog sensitieve persoon (HSP) ondervindt direct negatieve effecten van Elektrosmog. Ze ervaren vele systemen zoals stress, hoofdpijn, maag- en darmklachten, een slechte nachtrust, gebrek aan energie en raken snel(ler) over prikkelt. Deze groep mensen is zich hierdoor vaker bewust van de nadelige effecten van onnatuurlijke straling.

De meeste mensen zijn zich echter niet bewust van de eventuele negatieve effecten van Electrosmog. De hoeveelheid en sterkte van deze onnatuurlijke straling is gedurende ons leven langzaam maar zeker toegenomen. Het sluipt er als het ware in. Door mensen te vragen of Electrosmog effect op hen heeft gaan ze nadenken over welke symptomen zij ervaren en of straling daar een rol in speelt.

Na het gebruik van de EMF Health Card ervaren 9 op de 10 mensen een verandering. Vage symptomen nemen af en ze voelen zich overall beter. Dan pas realiseren ze zich dat ze schijnbaar toch last hadden van de Elektrosmog. De EMF Health Card is hiermee ook een tool om indirect vast te stellen of  Elektrosmog een effect op je heeft.

In feite zijn de positieve effecten van de kaart het tegenovergestelde van de negatieve effecten van Elektrosmog. Er zijn gebruikers die direct een verschil ervaren wanneer ze de kaart vasthouden terwijl andere gebruikers het verschil pas na 2-3 weken voelen. Dit is dan ook de reden wat wij een niet-goed-geld-terug garantie van 60 dagen hanteren.

Wuwai EMF card

De EMF Health Card
De EMF Health Card is uitsluitend gemaakt van 100% natuurlijke materialen. De buitenzijde is gemaakt van biologisch geteelde maïs. Het binnen frame bestaat uit het hoogfrequente harmonisch metaal Bismuth in combinatie met andere bronnen van natuurlijk metaal. De EMF Health Card bevalt geen elektronica en is hierdoor onderhoudsvrij. Mits de kaart niet fysiek wordt beschadigd kan hij levenslang meegaan. De kaart is ontwikkeld en wordt handmatig gemaakt in Nederland.

Met deze unieke Wuwai code ontvang jij 5% korting op de aanschaf van een kaart.
Klik op de button en gebruik deze code: 4you5%

bestel EMF Health Card