open Menu

Partners with quality

In de afgelopen 18 jaar heb ik veel onderzoek gedaan en merken getest. Therapieën gevolgd, in klinieken gezeten, resorts en retreat(s) bezocht, regelmatig een Spa’s in gedoken maar vooral opzoek gegaan naar wat werkt voor mij. Waardoor blijf ik in balans. Wat voegt iets toe aan mijn gezondheid op elk niveau. In welk product zit passie, kwaliteit & ziel. En wat is puur marketing en heeft weinig met gezondheid te maken maar meer met snel geld verdienen.

Op het platform Spiritualitijd.com vind je veel bewuste ondernemers, producten en plekken waar ik onderzoek naar gedaan heb. Mijn favorieten die ik dagelijks gebruik en partner van ben vind je hieronder.

Mocht je iets van deze producten nodig hebben en willen bestellen.. Mag ik je dan vragen om de links hieronder te gebruiken.  Dan kan jij vaak van korting profiteren en support je mijn onderzoek 🙂

Hydrogen Water partner

Visit: Enagic.com

Supplement partner

Visit: Bonusan.com

Mijnlabtest professional
Multiwave Oscillator partner
EMF Health Card

Visit: Emfhealthcard.com

Met deze code Mr.Wuwai10% ontvang jij 10% korting.
With this code Mr.Wuwai10% you will receive a 10% discount.
Com este código Mr.Wuwai10% você receberá um desconto de 10%.

Qi-Fit

Visit: Emfhealthcard.com

Met deze code Mr.Wuwai10% ontvang jij 10% korting.
With this code Mr.Wuwai10% you will receive a 10% discount.
Com este código Mr.Wuwai10% você receberá um desconto de 10%.

Waterfilter system partner

Visit: tradeline.nl

Supplement partner

Visit: Vitals.nl